2777
2789
عنوان

کسانی که ازتنفس وریه میدونن بیان

89 بازدید | 9 پست

مادرم خوب بودمشکل تنفسی داره اکسیژنش پایین بودرفت بستری شددیروز.ازدیشب بدون دستگاهدنمیتونه نفس بکشه.دیروزخوب بودحرف میزد.یه دستگاه بهش وصل کردن نمیدانم ازدستگاهه بوده دارویی چیزی بهش دادن که اینطوری شده.خدایانگرانم.همیشه اکسیژنش پایین میومدچنین نمیشد.بیمارستان چکارکرده بامادرم خدا.الان میگن همه چیزش خوبه ولی بادستگاه نفس میکشه سکته وایناهم نکرده.دکترش گفت دارویی بهش داده ایم تابخواب برودبتوانددستگاه رادرریه اش تحمل کنداگردستگاه نباشدنمیتونه نفس بکشخ

ونتیلاتور وصل کردن به مادرتون فکر کنم

آره ولی میگن بدون آن دستگاه نمیتونه نفس بکشه.آخرچرا.مادرم تادیروزبدون دستگاه طوریش نبودکه.چکردن دکترا.نمیگن.احساس میکنم دستگاه پرفشاربهش وصل کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
آره ولی میگن بدون آن دستگاه نمیتونه نفس بکشه.آخرچرا.مادرم تادیروزبدون دستگاه طوریش نبودکه.چکردن دکتر ...

بیمارستان دولتی بردنیش؟

برید با دکترش صحبت کنید بپرسید مشکل مادرتون چیه

شاید به یکی از نزدیکانتون گفتن اونا به شما نگفتن

بیمارستان دولتی بردنیش؟ برید با دکترش صحبت کنید بپرسید مشکل مادرتون چیه شاید به یکی از نزدیکانتون ...

دکترش شنبه میا.بیمارستان خصوصی است مادرم همه چیزش خوبه دیروزخوب بود.چه دستگاه بهش که الان چنین شده خدایاجواب درست ندادن بما.میدانم دکترفعلاچیزی نگفته فقط میگن معلوم نیست هیچی.اینم شدجواب

دکترش شنبه میا.بیمارستان خصوصی است مادرم همه چیزش خوبه دیروزخوب بود.چه دستگاه بهش که الان چنین شده خ ...

خوب بیمارستان خصوصی نگهداریشون خوبه نگران نباش توکل کن به خدا

انشاءالله چیزی نیست شاید یه کم حالشون خوب نبوده این گذاشتن براشون 

خوب میشه اگه بیماری دیگه ای نداشته باشه نگران نباش🌹