2777
2789
عنوان

تاخیر گفتار

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 27 پست
🥺خواهرزاده منم نزدیک ۴ سالشه🥺اصلا معلوم نیس چی میگ یواااش و جوری میگ فقط مامانش میفهمه هزینه گفتا ...

تعدادشو نمیدونم ۴ماه دارم میبرم این کیلینک 

یه مدتی هم یه جا دیگه قبلا می‌بردم که راضی نبودم اینجا میارمشچند جلسه اول وابسته من بود تو کلاس میشستم ولی بعدش گفت باید بیرون باشید الان خودش تنها می‌ره تو کلاس اول کلمه و فعل کار میکرد بعد جمله ۲و۳کلمه ای در کنارشم حروف ربط مثل از و با و ..... کار میکرد 

بعضی جلساتم مفاهیم که دید چون فهم و درکش خوبه دیگه ادامه نداد

الان فقط تلفظ داره کار می‌کنه 

ولی هنوز جمله های بلند خودش نمیگه 

می‌تونه بگه ولی خلاصه میکنه

فقط مهد کودک من دخترم همین مشکل و داشته و گفتار درمان بردم اونقدری که توی مهد تاثیر گدار بوده اصلا گ ...

واقعا نتیجه گرفتین؟

من گفتار درمانیشو قطع نمیکنم چون خیلی تاثیر داره 

ولی می‌خوام بهتر بشه و زودتر به هم سناش برسه چون خیلی مقایسه میشه متاسفانه 

جمله بندیشم بهتر شد دخترتونو فرستادین مهد؟

نگرانم میگم نکنه اونجا نتیجه عکس بده بدتر بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفرستش مهد عزیزم خیلی بهتره بچه وقتی بچه دیگه ببینه کم کم ازشون چند تا چیز یاد میگیره 

از هفته دیگه می‌خوام ببرمش ولی فقط چند روز در هفته چون گفتار درمانیشو هم می‌خوام در کنارش ادامه بدم 

دعا کنید بخدا خسته شدم آنقدر غصه خوردم 😞

بفرستش مهد ۴ سالش شده نوپا یا نوباوه داره بفرستش تاخیر ننداز اشتباه من نکن منم تازه فهمیدم چقدر خوب ...

شما نتیجه گرفتین؟چند وقت بردینش مهد خوب شد و نتیجه گرفتین؟

چیکار میکنید تو خونه میشه بمن بگید انجام بدم 

ببین بستگی داره بچه در چه سطحیه 

پسر من کلامش صفر بود تقریبا چند تا کلمه تک بخشی بیشتر نمی‌گفت 

اوایل کلمه های دو بخشی مثل بیا،برو ،بده ،مداد،.....کار میکرد 

یه لیست میداد هر جلسه من تو خونه کار میکردم 

بعدش رفت کلمه های سه بخشی مثل بستنی .نوشابه .....

بعد فعل شروع کردیم هر جلسه دوتا یا سه تا فعل میداد من تو خونه باهاش کار میکردم در غالب جمله های دو کلمه مثل آب بده مامان بیا ، بابا برو 

بعد جمله های سه کلمه و ۴کلمه های 

در کنار همه ی اینا حروف ربط مثل با ، به ، از ، برای و.....

مفاهیم بزرگ و کوچیک و کوتاه و بلند و....کار میکرد 

ضمیر را رو باهاش کار میکرد مثل خودم یا خودت....

و از همه مهم تر تلفظ که هنوزم پسرم خیلی غلط داره 

یه چندتا کتاب آموزشی هم گرفتم یکیش برای مفاهیم بود که خودم تو خونه روزی چندتاشو کار میکردم به غیر از اونی که گفتار درمان می‌گفت باهاش کار کن 

یه کتاب داستان مقدماتی گرفتم روزی یکی یا دوتا باهاش کار میکنم و یه کتابم هست توش کلمه های  طبقه بندی داره بر اساس حروف 

الان ۴ماه دارم میبرمش و هر روزم دارم باهاش کار میکنم ولی هنوز خیلی عقبه

زیاده هزینش خودش ی دفعه شروع میکنه حرف زدن پسر منم دقیقا تو۴ونیم سالگی کامل حرف زد دنیایی سوال میپرس ...

واقعا ؟؟؟

من بزرگ ترین سوالی که این چند وقت داشتم این بود که خیلیا بهم میگفتن بچه شون یه دفعه به حرف افتاد 

برام سوال بود که کامل و درست حرف میزد یعنی جمله های بلند می‌گفت و....

من الان ۴ماهه دارم پسرمو میبرم گفتار درمانی دو هفته هم هست که ۳ روز در هفته میبرمش مهد 

ولی بازم غلط غلوط حرف میزنن 

نه میگم همش ها مه هیچ کس متوجه نشه ولی ۴۰ درصدشو متوجه نمیشن و بعضی اوقات جمله بندیش غلطه 

با وجود اینکه جمله های ۵تا۶کلمه ای میگه ولی بعضی اوقات هنگ می‌کنه اشتباه میگه 

میترسم اگه نبرمش گفتار درمانی همینطوری بمونه 

شب و روزم شده این بچه که مثل هم سناش حرف بزنه

اصلا با هم سناش مقایسش نکن نگران نباش یدفعه شروع میکنه به حرف زدن خیالت راحت

امیدوارم آخه همش باید بهش بگم تا یاد بگیره 

پسر شما که یکدفعه شروع کرد به حرف زدن کاملا درست جمله سازی میکرد و تلفظاش درست بود؟ 

تصور من از این حرف که یکدفعه شروع می‌کنه به حرف زدن یعنی کاملا جمله های بلند میگه و تلفظاش خوبه و خلاصه وار حرف نمیزنه

از نظر من این خیلی غیر ممکنه برای پسرم البته  چون تا الان کلی تلاش کردم تا به این مرحله حرف زدن برسه 

و هر روز به امید اینم که صبح از خواب بیدار میشم دغدغه ی حرف زدن این بچه رو نداشته باشم