2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی درسش خوبه خیلی. همه اهمیتش درسه

به نظرم این که بی محلی میکنه بهت به خاطر اینه که میدونه خوشت میاد ازش بعد چون تمرکزش روی درسه نمیخواد وارد رابطه عاشقانه بشه بهت بی محلی میکنه که سمتش نری

به نظرم این که بی محلی میکنه بهت به خاطر اینه که میدونه خوشت میاد ازش بعد چون تمرکزش روی درسه نمیخوا ...

اره دقیقا. بخاطر همینه اما درسش تموم میشه. من باید پا پیش بذارم.

اره دقیقا. بخاطر همینه اما درسش تموم میشه. من باید پا پیش بذارم.

آره خب 

سعی کن تو هم سطح درسیت بالا باشه چون مشخصه این مسئله براش اهمیت داره

و چون آرومه تو هم سعی کن متین رفتار کنی

باهاش خوش برخورد باش 

مثلا چیکار کنم چه حرفی بزنم که خوشش بیاد؟ اون سرده بااهام.

یکی گفت سطح درسیتو ببر بالا و این چیزا ولی بنطرم دخترا جذب پسرایی که درسشون خوبه و مثبتن نمیشن بجاش سعی کن بهش توجه کنی ولی نه خیلی زیاد توجه زیاد بعد از شروع رابطس که مهمه خیلی تو دسترسش نباش اینطوری که بخوای با انجام کاراش توجهش جلب کنی یطوریه تو کاری گیر کرد کمکش کن ولی در حد متعادل بعد دخترا اینکه کسی ازشون محافظت کنه رو دوست دارن ولی زیاد آب روغن قاطی نکنیا تو موقعیت درستش اینکارو کن ارتباط چشمی درست خیلی جوابه یجوری ارتباط چشمی داشته باش که گنگ بمونه میخوایش یا نه