2777
2789

حق داری.بدجوری حق داری.

بعدشم مگه وام دست خودشه؟شوهر منم قبل عید به یکی سی تومن قرض داد،که وامش جور بشه و یکماهه پس بده.

نمیدونی چقدر دعوامون شد،تمام عید جایی نرفتم و با دست خالی مهمون داری کردم،حتی یه جوراب نشد بخریم.

مرداد ماه،با بدبختی تونست پولشو پس بگیره،اونم خرد خرد.نفهمیدم چجور خرج شد.

بعدشم،توی ایران از فردای خودمون خبرنداریم.چند ماه دیگه ماشین گرون بشه چی؟

تو قسط وامو بدی،ضرر هم بکنی؟؟؟؟

انقدر ازین قصه ها دارم برات بگم،که خودم گریه‌ام گرفته

خب عزیزم همین کارا رو میکنه همین خانم بخشی هارو میکنه که هنوز مستاجره وقتی برای خواهر برادراش ۲۰۰ می ...

آخ آخ قربون دهنت 🌸🌸

چقد واضح و مبرهن توضیح دادی👌❤️

دقیقااااا به چشم عابربانک نگاش میکنن

برای زن خودش خرج نمیکنه

الویت خواهرا و برادراش هستن.....😮‍💨

۱۰ تومن قرض گرفته

۲۰۰ قرض میده

خودشونم طلا دارن دلشون نمیاد بفروشن🙄

البته چرا بفروشن مگه خرن بلانسبت☹️☹️☹️

تا وقتی شوهر اسی هست چرا ضرر بکنن و طلابفروشن😑

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم همین کارا رو میکنه همین خانم بخشی هارو میکنه که هنوز مستاجره وقتی برای خواهر برادراش ۲۰۰ می ...

وقتی من میگه ندارم ندارم ندارم

منم حوصله اخلاق بدش رو ندارم سکوت میکنم

قربوم زبونت.کاش من زبونت تو رو داشتم اونوقت دیگه این وضعم نبود

وقتی من میگه ندارم ندارم ندارم منم حوصله اخلاق بدش رو ندارم سکوت میکنم

یکم زرنگ باش ازش پول بگیر پول جمع کن

اصلا پول سزارینتو کنار گذاشتی ؟؟؟؟❤️🌸

من بعد زایمانم سرکار نرفتم دیگه ... نوزاد دارم

از شوهرم هم که پول میگیرم ، از این سکه گرمی ها

میخرم ، توام پولاتو جمع کن 💞

نزار حقوقش به کام بقیه باشه ، بفکر آینده بچهات باش

تا ابد میخوای مستاجر بمونی؟؟؟؟😮‍💨😮‍💨😮‍💨

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

وقتی من میگه ندارم ندارم ندارم منم حوصله اخلاق بدش رو ندارم سکوت میکنم

مرگ یه بار شیونم یه بار. چطور داره به خواهر برادرش بده اتفاقا موقعیت خوبیه چون بارداری خودتو به غش و ضعف بزن وگرنه تا آخر عمرت همینه. برا بچتم همینه

مرگ یه بار شیونم یه بار. چطور داره به خواهر برادرش بده اتفاقا موقعیت خوبیه چون بارداری خودتو به غش و ...

هرچی بخام خوراکی کم نمیزاره اصلا.

ولی بهش بگم ۱تومن بزن ب کارتم ماهانه نمیزنه

یکم زرنگ باش ازش پول بگیر پول جمع کن اصلا پول سزارینتو کنار گذاشتی ؟؟؟؟❤️🌸 من بعد زایمان ...

خواهر دست رو دلم نزار،ابن یه آدم زبون نفهمیه هرچی بگم حالیش نمیشه

قربوم زبونت.کاش من زبونت تو رو داشتم اونوقت دیگه این وضعم نبود

منم تو زندگی واقعی خیلی زبون ندارم آرزو میکردم از اون سلیطه ها بودم ولی اعصابم خورد میشه مردای اینجوری میبینم چون دور و ورم پر این مرداس. از اینا باید به هر روشی شده پول بگیری وظیفشه حق توئه تو جوونی و زیبایی ت رو برای این گذاشتی که بده خرج خواهر برادرش کنه؟؟؟؟ که برای زن باردارش کاسه گدایی دست بگیره؟

منم تو زندگی واقعی خیلی زبون ندارم آرزو میکردم از اون سلیطه ها بودم ولی اعصابم خورد میشه مردای اینجو ...

خرج تو نمیکنه ولی رابطه و تمیزی و خونه داری و غذا پختن و بچه آوردن و بچه تربیت کردن و بچه بزرگ کردن رو از تو میخواد. بره رابطه از خواهرش بخواد بچه از برادرش بخواد بگه خواهرش بیاد خونه رو تمیز کنه غذا بپزه بگه برادرش بچه رو تربیت کنه کهنه بچه عوض کنه