2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینکه شما مستاجرید ربطی به رسیدگی به خواهر برادر نداره ،شاید همسر شما هیچوقت پولش به خرید خونه نرسه  ،ولی در مورد وام حق باشماست ،برادر شوهرت میتونه صبر کنه همون دو ماه دیگه ماشین بخره ،

برادرشوهرت صبر کنه دوماه دیگه ک وامش جور شد ماشین عوض کنه 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اگه الان لازمش ندارین خب قرض الحسنس خدا ده برابرشو بهتون میده  اگه خودتون سریعا لازمش دارین خب ...

اون میخواد ماشین بگیره اینام میخوان ماشین بگیرن تازه اینا وضع مالیشون از اونا بهتر نیست. چرا باید اون خودشو محق این ۲۰۰ میلیون بدون مگه خونش از اسی و خانوادش رنگین تره

بعضی وقتا

خب دیگه وقتی کمکت بوده بد نیست از دینش اینجوری در بیایین

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بستگی داره خب اگر برادر همسرت هواتون داره مثل شما اشکالی نداره بالاخره میشناسین که خوش حساب هست یا نه اگر غیر اینه به فکر خودتون باشید تا دو ماه دیگه معلوم نیست با همین وام بشه ماشین عوض کرد یا نه

آخه ماشینش قرعه کشی بوده

خب تو منگنه پس و اینکه قبلانم کمکتون کرده 

به نظرم اگر خوش حسابه و از وام میکنید بذار بده شوهرت 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آخه ماشینش قرعه کشی بوده

آهااان

اگه مطمئنی بدون دردسر برمیگردونه بهش بدین 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خب دیگه وقتی کمکت بوده بد نیست از دینش اینجوری در بیایین

اخه سوال اینه که اون بعضی وقتا به اندازه ۲۰۰ میلیون بوده؟ اونم وقتی که لطف فقط ۲۰۰ میلیون با ماشین فاصله داره که اونم با هزار جور بدبختی وام گرفتن؟؟؟ خوب برادرشوهره اگه میتونه تا یه ماه بعد ۲۰۰ میلیونشونو جور کنه برگردونه چرا همون ماه بعد ماشین نمیخره😐 بعدم حتی اگه پس بده کی تضمین میده تا یکی دو ماه بعد ماشین گرونتر نشه که قطعا میشه

آهااان اگه مطمئنی بدون دردسر برمیگردونه بهش بدین 

آخه خانوادش فقط هی ازش میکنن اینم ساده وبدبخت.

ازپارسال تاحالا نزدیک ۱۰۰میلیون کمک خواهراش و برادرش و پدرومادرش کرده ولی عرضه نداره ماهی ۱میلیون بده به من