2777
2789
عنوان

سلام زود از کوره در رفتن تا حد مرگ

216 بازدید | 7 پست

سلام خانم های عزیز من خیلی وقته تو نی نی سایت فقط نظاره گر بودم تازه عضو شدم .. لطفاً کمک کنین خیلی زود عصبی میشم داد میزنم کلا وحشی میشم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۳
1
50%
۳
1
50%
معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

فقط برو پیش متخصص اعصاب و روان یا روانشناس خیلی خوبه هم با جلسات مشاوره میتونن کمکت کنن زیاد هم اگه لازم باشه یه تایم کوتاه دارو بخوری ،خودتم برو دنبال یوگا و ورزش و عبادت و تغذیت خوب باشه از هر چیزی که باعث عصبانیتت میشه دوری کن 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

تو تقویم اون روزها رو علامت بزار ، احتمالا به پریود ربط داره. 

منم همينطور بودم، دکترها که نفهمیدند ،خودم بعدا فهمیدم یازده روز به پریود و یکروز به اتمام پریود (هورمونها کم و زیاد میشه ) اینطور عصبانی میشم. البته مال همه همین روزها نیست. Pms سندروم پیش از قاعدگی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تقویم اون روزها رو علامت بزار ، احتمالا به پریود ربط داره.  منم همينطور بودم، دکترها که نفه ...

عزیزم پریودم همیشه نامنظم هست وقتی قرص ضد عاملی بخورم منظم میشه ولی بازم همیشه لکه بینی دارم ..اینم بگم افتادگی رحم دارم و مشکل های زیادی تو زندگی داشتم و دارم انگار افسردگی هم دارم

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
عزیزم پریودم همیشه نامنظم هست وقتی قرص ضد عاملی بخورم منظم میشه ولی بازم همیشه لکه بینی دارم ..اینم ...

خب همینه دیگه تنبلی داری از علائم تنبلی نوسنات خلقی بی حالی 

راهش کم کردن سردی بدن و خوردن

ورزش 

نخوردن قند و شیرینیجات

و درمان تنبلی

خب همینه دیگه تنبلی داری از علائم تنبلی نوسنات خلقی بی حالی  راهش کم کردن سردی بدن و خوردن ور ...

چجوری سردی بدن کم کنم ..من همیشه گرممه و عتش دارم عرق میکنم ..