2777
2789

سلام وقت بخیر من امسال دهم انسانیم ولی رشتمو اون طور که باید دوست ندارم

ریاضیم بخاطر کرونا لطمه خورد و ضعیف شد امسال می‌خوام بخونم که سال بعد تغییر رشته بدم ریاضی.

من به معماری داخلی، کامپیوتر و مدیریت مالی علاقه مندم

کامپیوتر متقاضی های زیادی داره، مدیریت مالی هم اگه نشد تغییر رشته بدم از انسانی میرم 

میمونه معماری داخلی که رشته خوبیه بنظر با اینکه متقاضی های زیادی داره درآمدش هم بستگی داره کیفیت کارت چطور باشه

من الان موندم از هنرستان همین ماه اینده برم( تا اواسط آبان امکان تغییر رشته هست) 

یا ریاضی بخونم که دانشگاه معماری داخلی برم و اگرم نظرم عوض شد گزینه های زیادی داشته باشم

اگه تحصیل کردین تو این رشته ممنون میشم کمکم کنید مخصوصا اگه در هنرستان بوده ..

من معماری داخلی خوندم

ولی اصلا راحت و آسون نیستا

اول همه ببین به چی علاقه داری بعد بازار کارش

چون دیگه تا آخر عمر باید با اون شغل رشته و انتخابت زندگی کنی

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من معماری داخلی خوندم ولی اصلا راحت و آسون نیستا اول همه ببین به چی علاقه داری بعد بازار کارش چون ...

به طراحی دکوراسیون علاقه دارم ، اره خب سختی های خودشو داره 

درامدش چطوره؟ 

توی هنرستان خوندی؟ 

به طراحی دکوراسیون علاقه دارم ، اره خب سختی های خودشو داره  درامدش چطوره؟  توی هنرستان خ ...

نه نرم افزار اتوکد و اینا رو بلدم از رشته ریاضی وارد میشم ولی معماری داخلی خیلی خاصه ، در آمدش به خودت بستگی داره آدمی هست پروژه میلیاردی میگیره آدمی هم هست که بیکاره 

به طراحی دکوراسیون علاقه دارم ، اره خب سختی های خودشو داره  درامدش چطوره؟  توی هنرستان خ ...

من از طریق ریاضی رفتم 

هنوز به درآمد نرسیدم ولی هم کلاسیام خوب درآمد در میارن.. 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
بیشتر ببینید
من معماری داخلی خوندمولی اصلا راحت و آسون نیستااول همه ببین به چی علاقه داری بعد بازار کارشچون دیگه ...

ببخشید هزینه های معماری داخلی خیلی بالاست؟ یعنی در حد معماری هست؟ میشه بیشتر در موردش توصیح بدید ممنون میشم

ببخشید هزینه های معماری داخلی خیلی بالاست؟ یعنی در حد معماری هست؟ میشه بیشتر در موردش توصیح بدید ممن ...

سلام عزیزم این سوال منم هست شما تونستید اطلاعاتی به دست بیارید؟