2777
2789
عنوان

آقا بیا حال دنیا خوب نیست🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 305 پست
بهار جون  متن هات خوبه گلم  برا این تاپیک متن اماده شده  تاپیک بعد یادم بیار از&nb ...

باشه عزیزم..

من هر چی ببینم همینجا میزارم اگر خوب بود استفاده کن..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❣#مولاجانم❣

🌱ما مانده‌ایم در خم این کوچه‌های تنگ

ما را بیا از این همه دلواپسی درآر...

🌱برگرد روشنای دل انگیز آفتاب

مولای آب و آینه، مولای ذوالفقار.‌‌‌..

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج#  

تعجیل در فرج مولایمان صلوات

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

#سلام_امام_زمانم 💚

طلوع کن ای آفتاب عالم تاب

ای نوربخش روزهای تاریک زمین

ای آرام دلهای بی‌قرار

ای امام مهربان

طلوع کن و رخ بنما

تا این روزهای سخت

اندکی روی آرامش  ببینیم

و قرار گیرد زمین و زمان

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَـــرَج#

بخواهیم‌آمدنش‌را#  

🍂گفتن که عاشقی جگر می خواهد

جان برکف و مشتاق خطر می خواهد...

🍂هرچند صف مدعیان بسیار است

او سیصد و سیزده نفر می خواهد...

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج‌#  

تعجیل در فرج مولایمان صلوات

⁉️اللهم عجل لولیک الفرج یعنی چه؟

🗣اینکه می گوییم «اَللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» یعنی خدایا این زمینه های ظهور محقق تر و مهیاتر بشود،

👌🏻یعنی خدایا این زمینه را ایجاد

کن که خود ما انسانها به حرکت بیفتیم، به جنب و جوش بیفتیم، که بتوانیم زمینه سازی کنیم، یعنی این فراز از دعا فقط دعای خالی نیست، دعایی که همراه با عمل هست.

👇لازم به ذکر است که این دعا با دعای فرج امام زمان تفاوت دارد. ریشه دعای اللهم عجل لولیک الفرج را می توان برگرفته از چند دعای زیر دانست که از معصومین (ع) روایت شده است:

(اللهم عجل لِوَلِیکَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِیةَ وَ النَّصْر …)

(اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّینَ عَنْهُ وَ الْمُسَارِعِینَ إِلَیْهِ فِی قَضَاءِ حَوَائِجِهِ وَ الْمُحَامِینَ عَنْهُ وَ السَّابِقِینَ إِلَى إِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْه)

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

چرا اعمال مستحبیمون  رو به  نیابت امام زمان انجام بدین؟ مگه امام زمان نیازی به ما دارن؟

✅هدیه دادن بروز محبته یعنی ما وقتی یک شخصی رو خیلی دوست داریم بهش هدیه میدیم ما با اینکارمون به امام زمانمون عشقمونو نشون میدیم

جدای از اینکه ثواب اعمالمون چندین برابر میشه چرا چون به ولی امر خودمون نیکی کردیم

مثلا شما میخایی به زیارت امام رضا بری به نیابت از امام زمان برو

فرض کن امام زمان به شما پول داده که به نیابتشون بری زیارت امام رضا البته فرض هم نداره بِیُمِنهِ رُزِقَ الوَری ــــــ.   هرچه داریم به برکت امام زمانمونه

خب حالا به زیارت امام رضا بری به نیابت امام زمان چی میشه

اگر شما بخای پیش فرد بزرگی بری شاید شما رو تنها بری راه ندن ولی اگر یه نامه از یه شخیتصت بزرگ داشته باشی

شما رو راه که میدن هیچ، پذیرایی مخصوص هم میکنن🙂

تازه وقتی یه شخصی خیلی کریم بخشنده اس و شما هدیه براش ببری اون شخص بهتر از اون هدیه رو بشما میده برای جبران

اینو همیشه یادت باشه هرجایی حتی یه کار کوچیک  برای اهلبیت انجام دادی یادت باشه  * اهــــلبـــیت  هـــــــــــــــــــــیــــــــچ وقت بدهکار هیچ کس نمیمونن**

جبران میکنن براتون شک نکنید

____🍂_____🍂_________🍂_________

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

بِحَقِ زِینَـــــبِ  کُبریٰ(سَلٰامُ الله عَلَیهٰا)

ألّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم والعَـن اعدائّهــــُم اجمّعِین

#سلام_امام_زمانم♥️

باران هر لحظه

به یاد چشمهایت می بارد

خورشید در آرزوی روی تو

طلوع می کند

و دریا با رویای نورانیِ

نوازش تو موج می زند

🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤

❣ سلام_امام_زمانم❣

انتظار می کشیم آنچنان که

پرنده پرواز را، شب روز را

انتظار می کشیم آنچنان که

خفتگان‌بیداری را و بیداران ظهور را ...

پدر مهربانمان تو را

چون جان خسته به خواب

چون کام تشنه به آب انتظار می کشیم

ای وعده ی تضمین شده ی خدا

لَـیِّن_قَـلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک

☀️بسم الله الرحمن الرحیم ☀️ #تمثیلات_مهدوی مهمترین شرط ظهور: همدلی و استقبال همگانی 🌏 ...

چه متن های جالبی از کتاب تمثیلات مهدوی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

حدیث_روز#  

حدیث_مهدوی#  

🔴 کار امام زمان به مراتب سخت‌تر از کار پیامبر است

🌕 امام صادق علیه السلام:

هنگامی که قائم ما علیه السلام قیام کند، آنچه از مردم نادان می‌بیند، به مراتب شديدتر از چیزیست که پیامبر از مردم زمان جاهلیت دید! عرض شد اين چگونه ممكن است‌؟فرمودند: همانا رسول خدا صلی الله علیه وآله در حالى به سوى مردم آمد كه آنان سنگها،صخره‌ها وتخته‌های تراشیده شده را می‌پرستیدندو قائم ما چون قيام كند در حالى به سوى مردم مى‌آيد كه جملگى كتاب خدا را عليه او تأويل مى‌كنند و بر او بِدان احتجاج مى‌نمايند.

📗غيبت نعمانی،ب۱۷،ص۲۹۶

✅ کفر و کافر به هیچ سلاحی مجهز نیست چون انسان بی اعتقاد حقی به نام اسلام واژگونه نیاموخته آیه و حدیثی به دلخواه و نظر شخصی برای او تفسیر نشده؛ اما مدعی خداشناسی که یک عمر دین را به شکل انحرافی و نادرست آموخته و معنای بسیاری از آیات و روایات را برعکس فهمیده، چگونه میتوان به این شخص گفت این تفسیر و تاویل هایی که به تو آموزش داده اند دین خدا نیست؟ مشکل امام زمان (ع) نادانی مردمی است که در دوران عمر خود گرفتار بدآموزی‌های گسترده در دین بوده اند که به رهبری و تحریک عالم نماها با حجت برحق به مبارزه برمیخیزند

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

تمثیلات_مهدوی#  

🔆مأمور

مأمور به مأموریت خود توجه دارد تا بتواند افزون بر موفقیت، به بهترین شکل گزارشِ کارش را نیز به مقام بالاتر خود ارائه دهد.

🔺انسان منتظر هم مأمور و سرباز امام زمان است و خبر دارد که هفته ای دو بار باید به فرمانده خود گزارش دهد. باید مراقب آنچه در پنهان و آشکار انجام می دهد باشد و در هر کاری به حکم مأموریت خود نگاه کند.

📚بر اساس کتاب تمثیلات مهدوی

تالیف حجت الاسلام قرائتی

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

حدیث_روز#  

حدیث_مهدوی#  

🔴 مقام و فضیلت شهید برای منتظران حقیقی

🌕 امام صادق علیه السلام فرمودند:

به خدا سوگند هرکس از شما بر اين امر -انتظار فرج- بميرد، شهيد مرده و همانند آن كسى است كه در راه خدا شمشير زده است.

عَنْهُ عَنِ اِبْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ عَمْرِو بْنِ أَبِي اَلْمِقْدَامِ عَنْ مَالِكِ بْنِ أَعْيَنَ اَلْجُهَنِيِّ قَالَ: قَالَ لِي أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ إِنَّ اَلْمَيِّتَ وَ اَللَّهِ مِنْكُمْ عَلَى هَذَا اَلْأَمْرِ لَشَهِيدٌ بِمَنْزِلَةِ اَلضَّارِبِ بِسَيْفِهِ فِي سَبِيلِ اَللَّهِ.

📗الکافي، ج ۸، ص ۱۴۶

📗مجموعة ورّام، ج ۲، ص ۱۴۶

📗أعلام الدین، ج ۱، ص ۲۳۴

📗تأويل الآيات، ج ۱، ص ۶۴۱

📗بحار الأنوار، ج ۶۵، ص ۶۸

📗المحاسن، ج ۱، ص ۱۷۴

📗تفسير البرهان، ج ۵، ص۲۹۲

📗تفسير کنز الدقائق، ج۱۳، ص۹۸

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

تمثیلات_مهدوی#  

🔆بستنی

وقتی به کودک میگویی:

«دوستت دارم» میگوید: «اگر راست میگویی برایم بستنی بخر!» حتی بچه ها هم به خوبی میدانند که دوستی علامت دارد و نشانه آن عمل و حرکت است .

👆امام صادق ع فرمود: هرکس دوست دارد از اصحاب قائم باشد، انتظارِ او را بِکِشد و تقوا پیشه کند و به محاسن اخلاق ، پای بند باشد که در این حالت او منتظر (واقعی) است.

[بحار، ج ٥٢ ، ص ١٤٠]

📚بر اساس کتاب تمثیلات مهدوی

تالیف حجت الاسلام قرائتی

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

2810