2777
2789
عنوان

آقا بیا حال دنیا خوب نیست🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 305 پست

♨️ بشارت پیامبر به حضرت زهرا درباره ظهور امام مهدی علیه السلام

🔸علی بن هلال از پدرش روایت نموده که گفت در هنگام بیماری پیامبر صلی الله علیه و آله، حضورش شرفیاب شدم، دیدم حضرت فاطمه سلام الله علیها در بالین پدرش نشسته و اشک می‌ریزد چون صدای گریه اش بلند شد، پیامبر سر برداشت و فرمود:

«فاطمه جان! چرا گریه می کنی؟»

عرض کرد: از ضایع شدن دین و مورد ستم قرار گرفتن پس از شما می‌ترسم.

🔸پیامبر فرمود : عزیزم، مگر نمی دانی که خداوند به اهل زمین نگاه کرد و پدرت را از میان آنان برگزید، سپس نظر کرد و شوهرت را انتخاب کرد، و به من وحی فرمود که تو را به او تزویج کنم؟

دخترم ! ما اهل بیتی هستیم که خداوند عزوجل هفت فضیلت به ما عطا فرموده که به هیچ کس قبل و بعد ازما عطا نفرموده است، و آن این که:

🔸من خاتم پیامبران نزد خدا و بهترین آنها و محبوبترین بندگان می باشم و با این امتیازات پدر تو می باشم، جانشین من بهترین جانشینان پیغمبران و محبوبترین آنها نزد خداست، و او شوهر تو است شهید ما بهترین شهداء و محبوبترین آنان نزد خداوند است و او حمزه بن عبدالمطلب عموی پدر و شوهرت می باشد، جعفربن ابیطالب که با دو بال در بهشت با فرشتگان پرواز می کند پسر عموی پدرت و برادر شوهرت از ما است، دو سبط این امت که حسن و حسین دو فرزند تو و دو آقای اهل بهشت می باشند از ماست، و به خدا قسم که پدرشان افضل از آنهاست.

ای فاطمه! به خداوندی که مرا به راستی برانگیخته، مهدی این امت نیز از ایشان می باشد، موقعی که دنیا هرج و مرج شود و آشوبها پدید آید و راهها مسدود گردد و اموال یکدیگر را به غارت برند، نه بزرگتر به کوچکتر رحم کند و نه کوچکتر احترام بزرگتر را نگاه دارد، خداوند کسی را برانگیزد که قلعه های ضلالت و دلهای قفل زده را بگشاید و اساس دین را در آخر الزمان استوار سازد و زمین را پراز عدل نماید چنان که از ظلم پر شده باشد.

📚 اربعین حدیث فی المهدی، حدیث 5

کشف الغمه، فصل سوم

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

حدیث_روز#  

حدیث_مهدوی#  

▪️پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:

جبرئيل نزدم آمد و سلام خدايم را به من رساند و گفت:

خدا، هفت تن از بنى‌هاشم را برگزيده كه مانند آن‌ها را تاكنون نيافريده و نخواهد آفرید:

۱. تو- اى پيامبر خدا- كه سَرور پيامبرانى،

۲. على، وصىّ تو که سَرور اوصیا است

۳ و ۴. حسن و حسين، دو نوه‌ی تو، که سَرور نوادگان هستند

۵. حمزه عمويت، که سَرور شهيدان است

۶. جعفر طیار، پسرعمويت، که همراه فرشتگان در هر جاى بهشت كه بخواهد پرواز می‌کند،

۷. قیام‌کننده‌ی شما (حضرت مهدی علیه‌السلام).

روزی که مسیح به زمين فرود بیاید، پشت سر او نماز خواهد خواند.

او از نسل على و فاطمه و از فرزندان حسین علیهم السلام است.

🔹️... وَ مِنْكُمُ الْقَائِمُ يُصَلِّي عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ خَلْفَهُ إِذَا أَهْبَطَهُ اللَّهُ إِلَى الْأَرْضِ مِنْ ذُرِّيَّةِ عَلِيٍّ وَ فَاطِمَةَ مِنْ وُلْدِ الْحُسَيْن‏.

📚 الكافي، ج۸، ص ۴۹.

حضرت_زهرا_سلام_الله_علیه#  ا

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👤حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره:

🤲اگر ما برای تعجیل فرج دعا نکنیم، یا در دعا کردن جدی نباشیم، یا آثار جدیت در ما نباشد، به ضرر دنیای ما هم خواهد بود، چه رسد به آخرت؛

🔸 و از شروط استجابت دعا، توبه از معاصی است.

📚کتاب حضرت حجت(عج)، ص٢٣٢

مجموعه فرمایشات آیت‌اللّٰه بهجت پیرامون حضرت حجت ، امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

تمثیلات مهدوی

🔆آهن

در ساخت یک هواپیما ، آهنی به کار می رود که نسبت به آهن یک سازه معمولی بارها آزمایش شده و بسیار محکم تر است.

یاران امام زمان (عج) نیز چنان در ایمان با صلابت و استوارند که امام صادق علیه‌السلام در وصف ایشان می فرمایند: آنان مردانی هستند که گویا دل هایشان پاره های آهن است و از سنگ سخت ترند و هیچ تردیدی در ذات خداوند ندارند.

(بحار الانوار ج ۵ ص ۱۳۸)

📚بر اساس کتاب تمثیلات مهدوی

تالیف حجت الاسلام قرائتی

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

#حدیث_روز

#حدیث_مهدوی

▪️هنگامی که امیرالمومنین علیه السلام به خواستگاری حضرت زهرا سلام الله علیها آمدند،

حضرت زهرا سلام الله علیها به پدر عرض کردند:

اگر مهریه من هم درهم و دینار باشد چه فرقی با دختران دیگر دارم؟!

از خدا می‌خواهم مهریه مرا شفاعت گنهکاران امت قرار دهد.

جبرئیل همان لحظه نازل شد.

در دستش حریری بود که در آن نوشته‌ بود:

جَعَلَ اللَّهُ مَهْرَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ بِنْتِ مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَى شَفَاعَةَ أُمَّتِهِ الْعَاصِينَ

«خداوند، مهریه فاطمۀ زهرا دختر محمد مصطفی صلی الله علیه وآله را شفاعت گنهکاران امّت قرار داد».

حضرت زهرا سلام الله علیها وصیّت نمود تا آن حریر در کفنش گذاشته شود و فرمود:

وقتی روز قیامت محشور شوم این حریر را برمی‌دارم و گنهکاران امت پدرم را شفاعت می‌کنم.

📚 اخبارالدُوَل، ج۱، ص۲۵۸.

حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها#  

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

👤حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره:

🔶آیا عذر داریم که هر کار که دلمان خواست بکنیم؟ هرچند بر خلاف میل آن حضرت باشد.

🔷خدا توفیق دهد که درد و دوای آن را بشناسیم و عمل کنیم، وگرنه سربه زیر و شرمنده‌ایم.

📚  کتاب حضرت حجت عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، ص٢١٧

مجموعه بیانات آیت‌الله بهجت قدس‌سره پیرامون حضرت ولی‌عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

#‍ تمثیلات_مهدوی

🔆فرودگاه

نشستن هواپیما بر روی زمین نیازمند فرودگاهی مطمئن و سالم است. هرچه هواپیما بزرگتر باشد به باند فرود بزرگتر با زیرسازی محکم تر نیاز دارد تا بتواند صدها تن فشار را تحمل کند.

امام زمان  (عج) نیز برای ظهور، باید فرودگاهی داشته باشد تا بتواند فرود بیاید. فرودگاه مطمئن او، همان زمینه های ظهور آن است که باید از هر نظر فراهم باشد.

تالیف حجت الاسلام قرائتی

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

تمثیلات_مهدوی#  

🔆مهمانی

👆وقت رفتن به مهمانی پدر زودتر از همه آماده میشود ماشین را روشن میکند و سرکوچه منتطر آمدن بچه ها می شود اما در خانه یکی از بچه ها دنبال کفشش می گردد. دیگری دنبال جورایش و...

امام زمان (عج)  هم منتظر ماست،

نه اینکه ما منتظر او باشیم چون همیشه انسان کامل آماده است و منتظر کسانی است که هنوز آماده نشده اند.

تالیف حجت الاسلام قرائتی

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

#تمثیلات_مهدوی

🔆پدر

👆قرآن کریم می فرماید: ابراهیم (علیه السلام)پدر شما است. {حج ۷۸}؛

« امام رضا در توصیف امام فرمودند امام برای انسان ها همدمی رفیق و پدری مهربان است...» (کافی، ج ص ۲۰)

✅ بنابراین امام زنده هر زمان، پدر امت است ؛ نه تنها پدر شیعیان و مسلمانان

بلکه پدر همه ی انسان هاست.

تالیف حجت الاسلام قرائتی

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

#تمثیلات_مهدوی

🔆نخ اسکناس

👆در متون دینی صاحب الزمان (عج) را حجت عالمیان خوانده اند آن چنان که اگر او نبود، دنیا اعتباری نداشت و هرگز به وجود نمی آمد؛ مانند اسکناسی که بدون نخ، بی ارزش و بی اعتبار است امام زمان (عج) نخ هستی است و ارزش هستی در گرو وجود امام عصر (ع) است؛ چنانچه حجت نباشد،

نظام هستی فرو می پاشد.

تالیف حجت الاسلام قرائتی

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

#تمثیلات_مهدوی

🔆نیروگاه

امام مهدی واسطه ی فیض است همان طور که یک لامپ کوچک نمی تواند مستقیماً به نیروگاه متصل شود و به یک ترانس نیاز دارد و به نوعی به یک واسطه احتیاج دارد نمی توانیم فیض را مستقیم از خداوند متعال بگیریم و به واسطه نیاز داریم که این  واسطه، امام است.

تالیف حجت الاسلام قرائتی

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

☀️بسم الله الرحمن الرحیم ☀️

#تمثیلات_مهدوی

یاران مهدی علیه السلام مانند:

💎 ابرهای پاییزی

💎 پاره‌های آهن  

🔹در روایات جمع شدن یاران امام را با این تمثیل «قَزَعاً کَقَزَعِ الْخَرِیف» می‌یابید. امام علی علیه السلام می‌فرماید:

یاران امام مهدی ارواحنافداه، مانند ابرهای پاییزی جمع می‌شوند.

🔷 این تمثیل نشانگر سرعت در گردهمایی و آثار سازنده آن است؛ زیرا در بهار یا فصل‌های دیگر ابرهای پراکنده یا باران زا وجود ندارند یا اگر باشند دوامی نداشته و زود گذرند.

🔷 و درباره قدرت آنها می‌خوانیم:

قلب هایشان مانند پاره‌های فولاد است. امام سجاد در این باره می‌فرماید: هنگامی که قائم ما قیام کند، خداوند بیماری را از شیعیان ما برطرف می‌سازد، و دلهای آنان را همچون پاره‌های آهن می‌کند، و به هر مردی از آنها نیروی چهل مرد می‌دهد، و آنها حکام زمین و رؤسای اجتماع خواهند بود.

✅ بنابراین، این تمثیل صلابت یاران در اعتقاد را نشان می‌دهد و از رسوخ، شدت و استحکام عقیده سخن می‌گوید.

📚تمثیلات مهدوی، محسن قرائتی

☀️بسم الله الرحمن الرحیم ☀️

#تمثیلات_مهدوی

مهمترین شرط ظهور:

همدلی و استقبال همگانی 🌏

🔹مهم‌ترین شرط ظهور امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، استقبال همگانی و [همدلی] است؛ آن چنان که برای ظهور امام عصر ارواحنافداه، راهی جز درخواست همگانی وجود ندارد.

🌕حضرت مهدی علیه السلام، دراین باره می‌فرماید:

وَ لوْ أَنَّ أَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللّه لِطاعَتِهِ عَلَی اجْتِماعٍ مِنَ القُلُوبِ فِی الوَفاءِ بِالعَهْدِ عَلَیْهِمْ، لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْیُمْنُ بِلِقائِنا...

اگر شیعیان ما که خداوند آنان را به اطاعت از خود موفق گرداند، بر وفای پیمانی که بدان موظف هستند همدل می‌شدند، قطعاً توفیق ملاقات با ما برای آنان به عقب نمی‌افتاد...

📚 تمثیلات مهدوی، محسن قرائتی

سلام_امام_زمانم#  ✨

🌱الا كه راز خدايی خداكند كه بيايی

تو نور غيب نمايی خدا كند كه بيايی...

🌱شب فراق تو جانا خدا كند كه سرآيد

سرآيد وتو برآيی خدا كند كه بيايی...

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

تعجیل در فرج مولایمان صلوات

بهار جون 

متن هات خوبه گلم 

برا این تاپیک متن اماده شده 

تاپیک بعد یادم بیار از  متن هات استفاده کنیم😀✌️❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
2810