سلام پسر من رو 25 همین ماه دکتر سیم فروش بیمارستان نیکان عمل میکنه.تو رو خدا کسی هست مراحل عمل رو توضیح بده قبل و بعدش.بیهوشیش چقدره .بچه رو تحویل میگیرن تنها میبرن؟؟پسر من دوساله ست.هیچ اطلاعی ندارم.سوند هم میخواد؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه جاری من عمل شد جفت بیضه هاش یک سال یکی دوماه جلوتر بود عملش خیلی سخت نبود یک شب بستری شد جاریم میگفت دوتا سوراخ بالا و دوتا پایین ایجاد کردن تا عمل رو اتجام دادن..درکل راضی بود میگفت زیاد سخت نبود
پسر من هم بیضه نزول نکرده داشت که دکتر غروبی عملش کرد اصلا عمل سختی نیست نگران نباش خیلی زود خوب شد حالا دیگه پسری من بزرگ شده جای عملش هم نمونده پسر دومم رو ختنه کرد خیلی دکتر خوب و با علمی هست
مبشه لطفا مراحل عملشو بگید و بعد عمل چطور باید از بچه مراقبت کنیم. پسر من تازه داره چهار دست و پا میره همش میترسم بعد عمل براش مشکل پیش بیاد. لطفا کامل منو راهنمایی کنید
چند تا بخیه میخوره. لطفا جواب بدین من تو امریکا هستم و تنها. اینجا میگن تا 9 ماهش نشده باید زود عمل بشه وگرنه کارایی بیضه از بین میره و عملش بعدا به درد نمیخوره.