2777
2789
عنوان

کیا کمکی شیر خشک میدادن به بچشون ؟

115 بازدید | 9 پست

بچم یکماهشه خیلی زیر سینم میمونه معذرت میخوام نوک سینم میسوزه الان همش 

کلا وقتی گریه میکنه به هر دلیلی تا می می نخوره گریش آروم نمیشه یا نمیخوابه 

منم برا خودم اصلا وقت نمیتونم بزارم  مثلا ی بیرون نمیتونم جایی برم 

الان انقدر سوزش دارم که از بچه داری تنفر دارم پیدا میکنم 

شبا هم نمیزاره بخوابم کم کم ۲ ساعت یبار بیداره 

چطوری بچه هاتون بزرگ کردید واقعا چقدر سخته ولی بازم خدارشکز ان شا الله قسمت همه منتظرا همه دعام موقع زایمان و شیردهی فقط همین بوده

بعضی بچه ها نمیخورن من بعد شیش ماهگی پسرم بهش دادم میخواستم شیرخشکیش کنم کلا ولی ده ماهش بود دیگه شیرخشک نخورد درمورد شماام خب اولشه همه اوایل همین حسو دارن یکم بزرگ تر شه اوضاع خیلی بهتر مبشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نده شیرخشک دختر من شیرمو پس زد انقدددد ناراحتم ودلم میگیره یه فیلم دارم ازش که دارهدشیر میخوره چندروز یبار نگاه میکنم وغصه میخورم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
نده شیرخشک دختر من شیرمو پس زد انقدددد ناراحتم ودلم میگیره یه فیلم دارم ازش که دارهدشیر میخوره چندرو ...

مگه چند بار در روز شیر خشکش دادی بابا ناراحت نباش شیردهی هم خیلی سخته الان نوک میمیم داره کنده میشه 

مگه چند بار در روز شیر خشکش دادی بابا ناراحت نباش شیردهی هم خیلی سخته الان نوک میمیم داره کنده میشه& ...

کم کم شیرم کم شد بچه گرسنه بود نمی‌خواست میک بزنه ولی از شیشه راحت شیرمیومد تو دهنش وخسته نمیشد وراحت سیر میشد نه آخه میخواستم‌تا حداقل یک سالگی شیر خودمم‌بخوره چیه شیرخشک 

یکم‌از شیرت رو بدوش بذار تو دمای محیط ببنده بعد یه لایه چربی درست میشه اونو بمال نوک سینه بعد که خواستی شیر بدی بشورش

پماد چشمی هم خوبه

کرم هیدرودرم مخصوص شقاق سینه هم خوبه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من دفعه قبلی که زایمان کردم خیلی زخم شد سینم و سوزش داشت بعدچند ماهم حالم بد شد مریض شدم شیر ندادم الان باردارم حتمااااا شیر خشک میدم از روز اول راستش متنفرم از شیردهی خودمم بدم میاد دستم ب سینم بخوره...( ب اندازه کافی ویار بارداری و تحمل کردم) دیگ شیرو نمیتونم شیر خشک بده شیر خودتو کمتر بده اگر اصرار داری

کم کم شیرم کم شد بچه گرسنه بود نمی‌خواست میک بزنه ولی از شیشه راحت شیرمیومد تو دهنش وخسته نمیشد وراح ...

دیگه خودت نخواستی که کم بشه قسمت این بوده پس غصه نخور  

من نمیدونم اصلا شیرم کمه یا نه ولی بچم سینمو مک میزنه و مدام ولعشو داره 

من دفعه قبلی که زایمان کردم خیلی زخم شد سینم و سوزش داشت بعدچند ماهم حالم بد شد مریض شدم شیر ندادم ا ...

حقیقتش دروغ چرا  خیلی بدم میاد مک میزنه ولی عذاب وجدان میگیرم بهش ندم میخوام بیشتر شیر خودمو بدم کمتر شیر خشک ولی میترسم کلا شیر خشکی بشه 

حقیقتش دروغ چرا  خیلی بدم میاد مک میزنه ولی عذاب وجدان میگیرم بهش ندم میخوام بیشتر شیر خودمو بد ...

منم مثل شمام‌.ولی مگ شیر خشک چشه؟ این همه بچه خوردن ماشالله خوب و سرحالن من ک کاملا شیر خشک میدم سخت نگیر