2777
2789
عنوان

جواب خواستگارمو چی بدم + اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3919 بازدید | 121 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخلاف یه تاپیک دیگه که دوست دختر دوست پسر حسابی قریون صدقه هم میرن و واقعا حس خوبی ندارم بهش، از این تاپیک حس خیلی خوبی گرفتم

انگار واااقعا دوست داره

مشخصه که خیلی دختر خوبی هستی.

کلا یادت باشه در جواب دوست دارم ، نگی منم همینطور

جواب دوست دارم میشه منم دوست دارم و امثال اینها

اما چون مشخصه خیلیی باوقاری و حد و حدود خودت رو رعایت میکنی،ببین چی به ذهن خودت میاد و به ادبیات الانت نزدیک تره

من بودم ممنونم که منو لایق عشق پاکتون میدونید. و کلی حس خوب از پیامتون گرفتم.

ت واین مایه ها

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
یعنی وارد فاز عاطفی شدین، اون وقت با افعال جمع صحبت می کنی😀😀 چند وقته آشنا شدین؟

بله من رسمی باهاش صحبت میکنم چون اینطوری رو ترجیح میدم  ولی اون نه

چند ماهه

چندوقت که در رفت و امدیم و به زودی باه برونمونه

این کجاش خاستگاره؟ن ب جمع بستنت ن ب این لاو ترکوندنا🥴

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅