2777
2789

الهی بحق این برکت هرکی هرچی آرزو داره برآورده بشه 

خدای مهربون انشاالله هرچی غم،بدی،ظلم،مریضی،همه دردامون بااین بارون ازبین ما انسان ها ازبین بره🙏🌧🌧🌩

برای هم دعاکنیم

لایک کردن=صلوات 

تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

برات صلوات فرستادم انشاالله حاجت روا بشی برامنم دعا کنید هرکی دعا کرد لایک کنه صلوات میفرستم براش

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بحق آبروی فاطمه الزهرا «س» مشکل همه حل بشه

به نیت یه پسر به اسم جواد دعا کنید مشکلش حل بشه تصادف کرده پاش داغونه موتورشم داغونه بیچاره مادرش سرطان داره پدرشم اعتیاد بدجور داره...وضع مالیشونم داغون...کاش داشتم کمکش میکردم از صبح تا الان جز دعا کاری ازم ساخته نشده😔

چقدر سکوت سخته وقتی دلت پر از حرفه🖤