2777
2789
عنوان

شهریه پیش دبستانی دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 24 پست
ما روز اول مهر جشن گرفتن ازمون پول گرفتن روز کودک جشن گرفتن ازمون پول گرفتن

دقیقا ماهم.. حالا شما میگید خصوصی حداقل امکانات بهتری دارن..ایتجا کلاس ۲۵نفره رو نیمکتای قدیمی مدرسه هیج وسیله بازی هم ندارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا ماهم.. حالا شما میگید خصوصی حداقل امکانات بهتری دارن..ایتجا کلاس ۲۵نفره رو نیمکتای قدیمی مدرسه ...

حالا امیدوارم بتونن تجربه خوبی از مدرسه داشته باشن دختر من تمام مواردی که قراره توی پیش یاد بدن رو بلده فقط فرستادمش که بتونه با بقیه ارتباط بگیره اما متاسفانه آنقدر بچه های کلاسشون رفتارهای عجیبی دارن که کلا پشیمون شدم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

پیش دبستانی دولتی نداریم. حتی اگر تو مدرسه دولتی باشه‌ ( مکانش مال دولته و معلم حقوق دولتی نداره و شما باید حقوقش رو بدید بخاطر همین مبلغ میگیرن )

پارسال من تو مدرسه دولتی قیمت گرفتم ۴ تومن بود

خصوصی هم ۹ تومن به بالا

حالا امیدوارم بتونن تجربه خوبی از مدرسه داشته باشن دختر من تمام مواردی که قراره توی پیش یاد بدن رو ب ...

خیلی خوبه که بلده ولی فک کنم پیش رفتن اجباریه..اگه مشکلی دارن برو بهشون تذکر بده که ترس از مدرسه برا دخترگلتون پیش نیاد

پیش دبستانی دولتی نداریم. حتی اگر تو مدرسه دولتی باشه‌ ( مکانش مال دولته و معلم حقوق دولتی نداره و ش ...

جدی پس همه 4تومنه اخه گفتن پارسال همین مدرسه ماهی ۲۰۰شهریه بوده فکر نمیکردم الان اینقدر باشه

خیلی خوبه که بلده ولی فک کنم پیش رفتن اجباریه..اگه مشکلی دارن برو بهشون تذکر بده که ترس از مدرسه برا ...

خود معلم عملا توی گروه به مادرها میگن فلان دختر از لحاظ رفتاری مشکل داره 

فلان دختر باید به مشاور ارجاع داده بشه بعد مادرها میگن تو جامعه امروز بچه باید اینطور رفتار کنه و اصلا مشکلات اخلاقی بچشون رو نمیپذیرن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

خود معلم عملا توی گروه به مادرها میگن فلان دختر از لحاظ رفتاری مشکل داره  فلان دختر باید به مش ...

خیلی بده اینجود حتما پیگیر باشید احه رو روحیه و اشتیاق بچتون به مدرسه تاثیر میزاره