2777
2789
عنوان

شهریه پیش دبستانی دولتی

784 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کسی از شهریه پیش دبستانی دولتی اطلاع داره

چقدره؟

از ما برا ثبت نام یه تومن گرفتن

باز الان گفتن برا قسط اول یه تومن بدید

بنظرتون زیاد نیس برا مدرسه دولتی

خوزستان هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دوستم دولتی میره ۴ و نیم گرفتن تو سه تا قسط اولش با ثبت نام بعدیش اول مهر و بعدیش هم گفتن آخر مهر

دختر من هم پیش میره غیر دولتی هست نصف شهریه رو موقع ثبت نام گرفتن و مابقی رو ۱۵ مهر 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

ما ماهی ۱۲۰ خوزستان😐 البته روستا

چقدر خوب دیشب مربیشون پیام داد باز یه تومن بزنید موندم تعحب اخه هیج کاریم براشون نمیکنن 

حتی هزینه جشن ورود مدرسه رو جدا گرفتن 

دختر دوستم دولتی میره ۴ و نیم گرفتن تو سه تا قسط اولش با ثبت نام بعدیش اول مهر و بعدیش هم گفتن آخر م ...

یعنی برا همه اقد زیاد شده اخه شهریه پارسال همین مدرسه ماهی ۲۰۰ بوده الان با وجود اینکه یه تومن دادیم باز میگن برا قسط اول یه تومن بزنید..مدرسه دولتیه هیچ امکانات خاصیم نداره

یعنی برا همه اقد زیاد شده اخه شهریه پارسال همین مدرسه ماهی ۲۰۰ بوده الان با وجود اینکه یه تومن دادیم ...

بله عزیزم خیلی زیاد شده همه جا دختر من غیر دولتی ۸ و نیم شده درصورتی که امکانات خاصی ندارن 

مگه روز اول نپرسیدین کلا شهریش چقدره؟ پیش دبستانی ومهد کودکها خصوصی هستن.

چرا گفتن پارسال ماهی ۲۰۰ بوده ..اخه پیش دبستانی پسرم تو مدرسه دولتیه یه جورایی نیمه دولتیه موندم‌چطور امسال یهو اینقد شهریه بالارفته

بله عزیزم خیلی زیاد شده همه جا دختر من غیر دولتی ۸ و نیم شده درصورتی که امکانات خاصی ندارن 

ای بابا اینجام هیج امکاناتی نداره هر مراسیم دارن باز پول میگیرن بجز شهریه 

ای بابا اینجام هیج امکاناتی نداره هر مراسیم دارن باز پول میگیرن بجز شهریه 

ما روز اول مهر جشن گرفتن ازمون پول گرفتن روز کودک جشن گرفتن ازمون پول گرفتن