2777
2789
عنوان

بچه یکساله بر اثر واکسن یکسالگی فوت کرد امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید این تاپیکتو میدیدم الان من بچمو چطوری برای واکسن هاش ببرمممم🥺

واقعا نمیدونی چراااواسه اینکه بدونی اگه بچت سرماخوردگی چیزی داشت فعلا واسه زدن واکسن نبریش 

واکسن رو هم زدی حتما به تب و.... رو حواست باشه

احتمال زیاد سرماخورده بود رف واکسنو زد حالا من یکی از واکسناشو سرماخورده بود یک ماه بعد رفتم زدم بی احتیاطی کردن 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
از هز یک میلیون کودک ممکن هست یک نفر اینطوری بشه تورو خدا اگه علائم سرما خوردگی دارن نزنید تا خوب بش ...

یعنی پدر و مادرش نمیدونستن نباید به بچه مریض واکسن زد؟ اون مامور بهداشت واسه چی برا بچه مریض واکسن زده

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
واقعا نمیدونی چراااواسه اینکه بدونی اگه بچت سرماخوردگی چیزی داشت فعلا واسه زدن واکسن نبریش  وا ...

واکسن دوماهگیش مرتب بهش استامنیفن میدادم خداروشکر اصلا تب نکرد 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
گوش نکن. امشب تاپیک ها همشون تو این فازن. مگه تو زندگی واقعی ات رو با نی نی سایت پیش میبری؟ 

عزیزم من فقط این تاپیک رو زدم که بقیه حواسشون باشه و مریض نیستم بیام الکی با مردم بازی کنم 

شما باور نمیکنی قضاوت نکن لطفا.

عزیزم من فقط این تاپیک رو زدم که بقیه حواسشون باشه و مریض نیستم بیام الکی با مردم بازی کنم  شم ...

من نگفتم دروغ میگی. ولی خدایی این تاپیک ها مشکلی حل نمیکنه به جز استرس دادن به مادرها. خدا میدونه چه اتفاقی افتاده شاید بیماری زمینه ای داشته هر چیزی ممکنه.