2777
2789

واای حالم بده خیلی ناراحت بچه یکی از فامیلامون تب میکنه مثل اینکه شدید بوده  فوت شده 

واکسن یکسالگیش رو صبح زدع   

خدا به پدر مادرش صبر بده

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واکسن یه سالگی  که خیلی سخت  نیست  شاید مریض بوده  

گذشتم از گذشته ای که گذشت :؛،دل ناله کند ازمن من ناله کنم ازدل یارب توقضاوت کن دیوانه منم یادل؟؟   پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم  چون حتما رو موهای یکی دیگه امتحان کرده که یاد گرفته    :یارو تو بیوی اینستا اش نوشته  تنهای میسازم زندگیمو  ملات کم نیاری اوستاااا   درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر    یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی    کوردم بژی کورد و کوردستان  

چرا باید این تاپیکتو میدیدم الان من بچمو چطوری برای واکسن هاش ببرمممم🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

واقعا بخاطر واکسن بوده؟ من یه ماه دیگه بچم واکسن داره چکارکنم خیلی ترسیدم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ