2777
2789
عنوان

سلام بچه ها چطور میتونم تو چند روز ۶۰۰ تومن دربیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 84 پست
من تا حالا ۶ میلیون یه جا ندیدم اونوقت ۶۰۰ میلیون😅

اها پس میتونم راهنمایی بدم😂😂میلیون کار من نی

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی سایتا هستن میتونی ثبتنام کنی کار تایپ بهت میدن... من زمان دانشجویی انجام مبدادم ولی خییلی حوصل ...

عزیزم پیج یا سایت معتبر داری؟ من یبار 30 تومن ریختم اولش بعد بلاکم کردن

حامی حقوق حیوانات     قرمه سبزی خط قرمز منه 
تحصیلاتت چیه چ رشته ای خوندی؟ مهارتی بلد نیستی

لیسانس مهندسی پزشکی دارم نه مهارت خاصی ندارم 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
من تا حالا ۶ میلیون یه جا ندیدم اونوقت ۶۰۰ میلیون😅

۶۰۰ هزار؟؟؟

خب خیلی کمه که.میتونی با کارهای ساعتی درش بیاری حتی تو یک روز

مثلاً کارای خدماتی مثل تمیز کردن خونه ی کسی یا بچشو نگه داشتن با رسیدگی به سالمندشون

ادمینی کار خوبیع بنظرم 

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
گرفتی ما رو🤨 واسه ۶۰۰میلیون جمع کردن اونم تو چن روز اول بگو چقد سرمایه داری؟

میگع میلیون نمیگم تمن میگ 

اگر سایتشو میشناسی بفرست برام بیزحمت

یآدمه دانشجو بودیم بچه های خوابگاه .... وقتی نمایشگاه کتاب یا موادغذایی میومد دخترا میرفتن صحبت می‌کردند با غرفه دارا چند روز ب عنوان فروشنده براتون کار میکرون پول خوبی هم بود برا یه دانشجو 

گرفتی ما رو🤨 واسه ۶۰۰میلیون جمع کردن اونم تو چن روز اول بگو چقد سرمایه داری؟

تومن به خدا

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
2810