2777
2789

من وشوهرم کنار هم دراز میکشیم مثلا دستمون گردن هم یا پا روی پا هم بعد همدیگه رو جلو دخترم بوس میکنیم  درطول روز خیلی زیاد🙈🙈یا مثلا شوهرم از سر کار میاد یا از بیرون همدیگرو بغل میکنیم ومیبوسیم  اینا اشکال نداره جلو دخترم  یا زیادیه وتاثیر منفی داره روش

الان فک نکنیداینکارهارو میکنیم  هیچ مشکلی نداریم شوهرم بد دله 🙄

نه عزیز من چه اشکالی داره بچه محبت کردن از پدر و مادرش یاد بگیره حتماً که نباید بچه صحنه کتک کاری پدر مادر یا فحش و فحش کشی رو یاد بگیره ازشون

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بوس و بغل در حد آغوش گرفتن و اوکی هستم 

ولی دراز کشیدن و‌که گفتی نه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
2803
2804

به نظر من اشکالی نداره چرا بچه ها فقط باید دعوای مامان بابا رو ببینن حداقل اگه محبت کردنو ببینن خودشونم محبت کردن یاد میگیرن و تو فضای اروم و بدون جنگ اعصاب بزرگ بشن اینده بهتری هم دارن

چه عیبی داره بچه‌محبت والدینشو ببینه؟مشکل والدین ایرانی اینه قهر و کتک و دعوا نشون بچه میدن ولی تو اتاق یواشکی اشتی میکنن و همو میبوسن.ادامه بده هیچ ایرادیم نداره

درخواست دوستی نمیپذیرم

منی ک تو ۹ سالگیم فیلم عشق ممنوعه رو با مامانم دیدم🗿😂

الانم تو شهر غریب دانشجوعم 

کافیه یه پسری بیاد سمتم

یجوووری م.یرینم بهش که گمشه کلا👩‍🦯تاثیر منفی نگرفتم که هیچ، دیدم باز شده..

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍
2805

ما هم همینیم حالا بچه هام کوچک هستند ولی دیگه لب و بوسه لبی بده من خودم مراعات میکنم ولی شوهرم وقتی میزنه بالا یادش نیست

میگم شاید بلوغ زود رس بیاره 

محبت باشه ولی نه زیاد از حد

من تصمیم دارم کمش کنم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
بوس و بغل در حد آغوش گرفتن و اوکی هستم  ولی دراز کشیدن و‌که گفتی نه

دراز کشیدن مثلا همسر من جلوی تلویزیون دراز میکشه همیشه و منم گاهی میرم پیشش دراز میکشم فیلم می‌بینیم پسرمم گاهی بهمون اضافه میشه . بنظرتون اشکالش چیه؟ 

2801