2777
2789
عنوان

بیمارستان بین المللی تبریز

1808 بازدید | 11 پست

خانوما بهترین بیمارستان خصوصی تبریز کدومه از لحاظ رسیدگی اینا و این یه دکتر عالی معرفی کنین دکتر زنان زایمان نن افسانه جواهری پوز شنيدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واسه زایمان نرید بین المللی ... یا شهریار یا شمس بین المللی کادر ضعیفی داره البته دکترم گفتن از خو ...

من خودم یبار توشهریارسزارین کردم یبارهم ارتش الان شده امام علی

هردوعالین 

ولی به بین الملل نمیرسن

من بین شهریار شمس بین المللی و محلاتی،محلاتی رو انتخاب کردم،چهارتاشم رفتم دیدم محلاتی بنظرم بهتر اومد آخرش فهمیدم درست تصمیم گرفتم دکترا عالی کادر عالی رسیدگی عالی

من اخیرا زایمان کردم. طبیعی بودم. فقط یک ساعت تا بچه بیاد بیرون بیمارستان بودم. برخورد کادر افتضاح بود. کوچکترین درک و شعوری نداشتن. کاملا غیر استریل کار کردن. عفونت گرفتم. پدرم در اومد. کلی آنتی بیوتیک به خوردم دادند. آخرشم ۲۱ میلیون برام فاکتور کردند. کادرش حتی درست حرف زدن هم بلد نیستن.