2777
2789
عنوان

بیاین پدرم رو نصیحت کنید میدم بخونه تاپیک رو 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 49 پست

عمو جان، آقا، پدر، بابا...بزرگوار، سقف خونت خرابه و بچه هات میترسن و تو خوابی؟ ارجاعت میدن این دفعه رفتی دستشویی یه چیزایی رو چک کنی بیینی هنوز سر جاشون هستن یا نه...

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ که یاد خودم افتادم ،دختر جوانی بودم ،سه خاهر و یه برادر با فاصله سن کم ،اونوقت خونه نقلی و خرابه بود ،خاستگار میومد پش سرش نگاه نمی‌کرد مث خونه معتادا درب داغون ،جوونیمون با تلخی و ناامیدی گذشت ،نکنین این کارهارو ،شما ک بی مسولیت تشریف دارید بچه دار نمیشدین!

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

پدر جان کاش ادمایی مثله شما عقیم میشدن و بچه دار نمیشدن 

حالا ک بچه دار شدی مسئولیت پذیر باش 

بچه هات جز تو کیو دارن؟ 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

ببخشید ولی پدرت مرد نیست 

یه مرد هیچوقت نمیزاره ارامش زن و بچش بهم بخوره

شب و روز کارمیکنه زحمت میکشه که زن و بچش اسایش داشته باشن..

بنده خدا مادرت چقدر زجر میکشه از دستش کاش همون اولا که میدید این اقا اینجوره ازش جدا میشد و یکی دیگه رو بدنیا نمیاورد که اینجور بخاد زجر بکشه

فقط از خدا میخام سنگی بزنه تو سرش شاید اونوقت به خودش بیاد خخخخ وگرنه با سنگ ادمی که تا فعلا به خودش نیومده

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
ببخشید ولی پدرت مرد نیست  یه مرد هیچوقت نمیزاره ارامش زن و بچش بهم بخوره شب و روز کارمیکنه زح ...

خدا نکنه به جا سنگ بگو به عقل بیاد

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
خدا نکنه به جا سنگ بگو به عقل بیاد

خیلی بی مسئولیته خیلی 

خودشو با پسرای 17,18ساله اشتباه گرفته اه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

خونه ی ماهم از سقفش تا کفش یه ترک های بزرگ قاچ برداشته بود کاهگلی بدن و زیرشونم طویله قدیمی بود مارو هزارپا وهمه چیم داشتن ,خدارحم کرد دوسال قبل زدیم بیرون خونه کرایه کردیم وگرنه با برفهای سنگین پارسال قطعا می ریخت رو سرمون .

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خیلی بی مسئولیته خیلی  خودشو با پسرای 17,18ساله اشتباه گرفته اه

ممیدونم ولی بازم نه خودش دیسک کمر داره برا درد کشیدن 🙃🥺

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

اگر خودتو پدر می‌دونی برای بچه هات پدری کن 

تقصیر اونا نبوده که بدنیا اومدن مسئولی در برابرش و بنظرم اون دنیا اول از هممون درباره بچه هامون میپرسن اگر خدایی نکرده غمی به دلشون گذاشته باشیم اون دنیا هیچ جایی تو بهشت خدا نداریم 

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨
خونه ی ماهم از سقفش تا کفش یه ترک های بزرگ قاچ برداشته بود کاهگلی بدن و زیرشونم طویله قدیمی بود مارو ...

خداروشکر ولی اجاره خونه و پول پیش سنگین و زیاد میشه