2777
2789

خانوما کسی میشناسید تو رو خدا کمک کنید مرسی میخوام طرف واقعا دلسوز باشه و وقت بزاره کمکم کنه ممنون

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
بیشتر ببینید

مثلا چیکار کنه؟ مشکلتون چیه؟ من یه وکیل بغل دستمه! البته دروغ نگم همین الان اتاق خودشون هستن ، سوالی دارید در خدمتم.

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام وکیله شیراز

تو زمینه طلاق کار میکنه؟؟ آدرسش ؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
بیشتر ببینید
مثلا چیکار کنه؟ مشکلتون چیه؟ من یه وکیل بغل دستمه! البته دروغ نگم همین الان اتاق خودشون هستن ، سوالی ...

نه عزیزم سوال ندارم میخوام کارای طلاقم رو خودش انجام بده پیگیر باشه بهش یه وکالت بدم خیالم راحت باشه خودش همه کارام کنه توی هزینه هم منصف باشع

بیشتر ببینید

آقای مجید محمودی خیلی خوبه ... 

تهرانه ولی پرونده شهر های دیگه هم قبول میکنن

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بیشتر ببینید
تو زمینه طلاق کار میکنه؟؟ آدرسش ؟

اره تو هر زمینه ای کار میکنه

شمارشم میتونم بهت بدفقط خواهشا نگو که من شماره دادم(چون از اینجا بودنم خبر ندارن)

آدرس دفترش فرهنگشهره

بین کوچه ۳۱ و ۳۲ 

ساختمان ۳۸ 

طبقه دوم(خواستی بیا تو شخصی شماره تلفن و اسمشم بگم)

اینم بگم واقعا نسبت به وکیلای دیگه خیلی کمتر میگیره و پیگیره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
مثلا چیکار کنه؟ مشکلتون چیه؟ من یه وکیل بغل دستمه! البته دروغ نگم همین الان اتاق خودشون هستن ، سوالی ...

ببخشید میشه ازشون بپرسید آیا میشه هم حق طلاق گرفت هم مهریه رو ؟ 

آخه شنیدم قاضی وقتی ببینه حق طلاق داری ، دیگه مهریه رو نمی‌ده 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
محسن صالحی زاده برو پیشش بگو اسم شما رو توو نت ی خانومی به اسم مهتاب گفت ، گفتن که میتونید کمکم کنید ...

آدرسش ؟؟

بیشتر ببینید
نه عزیزم سوال ندارم میخوام کارای طلاقم رو خودش انجام بده پیگیر باشه بهش یه وکالت بدم خیالم راحت باشه ...

اوکی ، موفق باشید 🙏

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
اره تو هر زمینه ای کار میکنه شمارشم میتونم بهت بدفقط خواهشا نگو که من شماره دادم(چون از اینجا بودنم ...

عزیزم من بلد نیستم درخواست دوستی بدم که پیام بدم درخواست بده شماره هم بهم بده تلفنی تماس بگیرم قیمت و پروسه کار رو توضیح میده؟؟

بیشتر ببینید
عزیزم من بلد نیستم درخواست دوستی بدم که پیام بدم درخواست بده شماره هم بهم بده تلفنی تماس بگیرم قیمت ...

اره میده باش ببینم میتونم درخواست بدم یا نه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
ببخشید میشه ازشون بپرسید آیا میشه هم حق طلاق گرفت هم مهریه رو ؟  آخه شنیدم قاضی وقتی ببینه حق ...

بله سوال کردم و چون بابام خیلی رکه من سعی میکنم حرفشو تلطیف کنم ☺️ گفتن که :

کی گفته ؟! (منظور همون عدم پرداخت مهریه در صورت داشتن حق طلاقه!) گفت مهریه رو تحت هر شرایطی باید پرداخت کنه حتی اگه بوووووق !!☺️ گفت ببین دیگه چی گفتم ! ☺️ (ببخشید من هم می‌خواستم امانت‌دار باشم و حرف پدرمو انتقال بدم و هم یه نمه شوخی بهش اضافه کردم ☺️🙊) موفق باشید 🙏