2777
2789
عنوان

مردی که از زنش خرجی میگیره چطور باهاش رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 28 پست
اگه باهات با احترام و صمیمیت و عشق رفتار میکنه به حرف کسی گوش نکن بمون قطعا به عقل میاد موقعیت پیش ...

به نظرت ،از کارت دادن بهش خودداری کنم یا بگم خودت خرید کن بنویس ب حساب هر وقت حقوق گرفتی پرداخت کن 

ماهی ۸ تومن حقوق میگیره ،متاسفانه ،۴.۵ قسط داره 

آره همینطوره با احترام رفتار میکنه ،ولی هیچ کدوم از کاراش باب میلم نیست ،،

مثلاً چه کارایی

میتونی باهاشون صحبت کنی تا کاراش مطابق میل و اراده شما باشه 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلاً چه کارایی میتونی باهاشون صحبت کنی تا کاراش مطابق میل و اراده شما باشه 

تو حیاط رفتنش دو تا اتاق جلوی حیاط داریم ،همش اونحاست ،پیش ما و بچه ها خیلی کم میاد .

اهل دین و اینا اصلا نیست ،دوست دارم مهمونی بگیرم ،مخالفه ،خیلی با محبت باهام رفتار نمیکنه ،رفتارش مثل احترام یک فرد غیر از زن و شوهر هست البته من خیلی احساسی هستم و ایشون اصلا اینطور نیست ،حتی از آینده و تصمیمات مالی آینده میگم  تو ذوقم میزنه و دعوامون میشه ،جدیدا بد اخلاق شده ،قبلا داد نمیزد الان فشار مالی روش زیاده اینطوری شده 

تو حیاط رفتنش دو تا اتاق جلوی حیاط داریم ،همش اونحاست ،پیش ما و بچه ها خیلی کم میاد . اهل دین و این ...

شرایط من تقریبا اینجوریه 

کاش بایع پیرمرد ازدواج میکردم شور جوانیش بیشتر بود

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

معتاده جنم کار کردنم نداره ...تازه ادا هم میاد ..نمیدونم زندگیت بدونش به نظرت بهتر نیست  اگه مستقلی و درآمد داری ..و اگه امیدی به خوب بودن این آدم نیست 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
تو حیاط رفتنش دو تا اتاق جلوی حیاط داریم ،همش اونحاست ،پیش ما و بچه ها خیلی کم میاد . اهل دین و این ...

نظرم کلاً نسبت بهش عوض شد

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 

هر تصمیمی گرفتی به من بگی  لطفا 

من تو دو راهیم 

نمیدونم چیکار کنم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
معتاده جنم کار کردنم نداره ...تازه ادا هم میاد ..نمیدونم زندگیت بدونش به نظرت بهتر نیست  اگه مس ...

هر وقت میشینیم حرف بزنیم دعوامون میشه 

کارمیکنه درآمدش کمه

هر وقت میشینیم حرف بزنیم دعوامون میشه  کارمیکنه درآمدش کمه

خب با مردا که کلا نمیشه حرف زد باید فقط خودتو زد ...درک میکنم خلاصه خواهر ببین کجای این زندگی حالت بهتره سعی کن اونجارو بیشتر داشته باشی

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
خب با مردا که کلا نمیشه حرف زد باید فقط خودتو زد ...درک میکنم خلاصه خواهر ببین کجای این زندگی حالت ب ...

کارم بهم انرژی میده ،بچه هام 

و اینکه تو کار خونه هم کمکم میکنه 

کارم بهم انرژی میده ،بچه هام  و اینکه تو کار خونه هم کمکم میکنه

خب این قسمت زندگی تو ویعت بده عزیز تا خوب خوبشو دربیاری

حالا چکار کنم  جلو خانوادم اینقدر ازش خوب گفتم که کسی حرفم رو باور نمیکنه

کارت و ازش بگیر وقتی خودش پول داره چرا کارت شما دستش باشه زمانی که کم آورد اگه تمایل داشتید بهش کمک کن هیچ اجباری نباید باشه

کارت و ازش بگیر وقتی خودش پول داره چرا کارت شما دستش باشه زمانی که کم آورد اگه تمایل داشتید بهش کمک ...

مردی که پول نداره ارزشی نداره ،هر چی هم محبت کنه جای پول رو نمیگیره ،هر ماه دو سه روزه پولش تمومه ،ما میمونیم و کلی خرید و پول نداشته ،

امیدوارم همه چی بهتر بشه واسه همه زن و شوهر ها دلشون خوش باشه و جیبشون پر پول