2777
2789
عنوان

رشد قد بعد از ۱۴ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اونا اصن باعث رشد قد نمیشه یه باور اشتباهه بین مردم برای رشد قد برید دکتر غدد حتما نتیجه می‌بینی ...

نه خود دکتر رفتیم گفت

زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿                 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼ 

دکترم برو ولی اگه امپول هورمونی گفت اصلا نزن

فامیل ما رفت برا قدش کلی امپول زیاد تاثیر نداشت که هیچ الان سینه هاش شل شده پوستش افتضاح

بجاش ورزش کن و قرص اهن  وقتی پریودیت تموم شد هفت روز پشت سرهم یکی بخور

قرص زیینکم درحالت عادی بخور

شیرم بخور 

دختر منم نهمه  زیر نظر دکتر غدد  الان  بهش  قرص ال ارژنین ۱۰۰۰  داده   ...

منم استفاده کردم ولی بعد از یک ماه استفاده دیگه پریود نشدم و هورمون هام به هم ریخت ۱ سانت هم بیشتر یا شایدم اصلا رشد نکردم

نه تازه رفتم نهم

هعی من هشتمم هنوز پریود نشدم حس میکنم دیر شده 

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!
منم استفاده کردم ولی بعد از یک ماه استفاده دیگه پریود نشدم و هورمون هام به هم ریخت ۱ سانت هم بیشتر ی ...

دیگه  فرصت های اخر قد کشیدنتونه سه  ماه باید استفاده  میکردید   دکتر برا  سه ماه  داده  به  دخترم  

هعی من هشتمم هنوز پریود نشدم حس میکنم دیر شده 

نه بعضیا بدنشون اینجوریه دوست منم همینطوری بود تازه پریود شده بعضیا ۱۶،۱۷ دیدم واقعا😐ولی اگه نگرانی برو دکتر