2777
2789
عنوان

شوهرم ازخونه قهرکرد

382 بازدید | 22 پست

دیشب بهش گفتم کولرروشن نکن بچمون فردامیخادبره مدرسه سرماخورده نصف شب روشن کردند رفتم خاموش کردم چون بچه سرماخورده بدترمیشه بلندشدتموم فحشاروبمن دادمنم رختخوابموبرداشتم بردم تواتاق خوابیدم صبح بلندشددادزدسکموهرچی برات خریدم بهم بده گفتم چرا گفت بهت اعتماد ندارم توهم مثل خواهرت میخای طلاق بگیری ومحکم‌ زدتوسرم

عجب

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاحالاسه بارمنوول کرده تاحالابچه هم میخاست ببره نزاشتم گفتم میخادبره مدرسه خلاصه دیدم میخادبره طلاهامم ازم گرفت همه چیزارودیدم میخادبرم واقعازنگ زدم 110وگزارش نوشت گفت فردابیایدشکایت تنظیم کن اللنم رفت

امروز جمعه هست ولی

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

دقیقا مث شوهر منه شوهرت اینم دنبال بهونه است قهر کنه از خونه بره همیشه این بساط رو دارم من تا حرف میزنم قهر میکنه میذاره میره و همیشه زنگ میزنم برادرشوهرم میره باهاش دعوا میکنه برمیگرده ولی تا چند روز اصلا هیچی بهش نده ن پیام ن زنگ هیچی بعد اونم ب خانوادش بگو بچه اتون قهر کرده رفته یوقت بلایی سرش اومذ چیزی شد از من ناراحت نشید ک خبر ندادم بگو زنم بچه اش ول کرده رفته چند روزه نگفتم ک شاید برگرده حالا ام خودتون برید دنبالش

تاحالاسه بارمنوول کرده تاحالابچه هم میخاست ببره نزاشتم گفتم میخادبره مدرسه خلاصه دیدم میخادبره طلاها ...

ای بابا چرا زنگ زدی پلیس چی با خودت فکر کردی به این نتیجه رسیدی واقعا مشخصه ک بدون مشورت عمل کردی