2777
2789

پسرم چهار سال و دخترم ۱۵ ماهشه هیچوقت جلو هم لباساشون رو عوض نمیکنم و به پسرم یاد دادم وقتی میره دستشویی حواسش باشه شلوارش جلو ابجیش در نیاره اما گاهی خیلی اتفاقی پیش میاد مثلا ماهی یه بار مال ابجیشو ببینه روش اثر بد میذاره؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولنگ و باز باش، نه سختگیر چون هر دوش آفته 

من دفعه اولی که راجب اون جا سوال پرسیدن ازم چون گفتم هرچی براتون سواله ازم بپرسید میان میگن و دعواشونم نمیکنم 

گفتم مامانی ما همه ادمیم و خب همینجوری که خیلی شبیه همیم یک تفاوتایی باهم داریم دیگه ، دختر و پسرم هم تو ظاهر هم تو اخلاق باهم متفاوتند ، دیگه ام کنجکاو نشدن گذاشتن سر تفاوتی که دو جنس با هم دارن 

من دخترم بزرگتر 

پسرت تو سن کنجکاوی از لحاظ جنسی هستش

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
وای چرا خیلی بده البته منم میتونم بیشتر رعایت کنم میترسم پسرم حساس بشه اگه خیلی بش گیر بدم

خب نگو چون دختره.... بخاطر تفاوت جنسیت نگو.کلا  مثلا بگو ب این قسمت میگن خصوصی. هیچ کس جز خود آدم و تا وقتی ک کوچولوییم جز مامان آدم نباید ببینه اصلا مثل ی راز میمونه و ازین حرفاااااا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
وای چرا خیلی بده البته منم میتونم بیشتر رعایت کنم میترسم پسرم حساس بشه اگه خیلی بش گیر بدم

من گفتم اگه حساسیت نشون بدم پسرم بیشتر کنجکاو میشه حتی با هم میبرم آب بازی یکی پنج ساله یکی یک ساله.

من گفتم اگه حساسیت نشون بدم پسرم بیشتر کنجکاو میشه حتی با هم میبرم آب بازی یکی پنج ساله یکی یک ساله.

حالا ازین به بعد بیشتر حواست باشه پسرت دیگه بزرگه ماشالله؛لباس زیر بپوشون بزار آب بازی کنن

حالا ازین به بعد بیشتر حواست باشه پسرت دیگه بزرگه ماشالله؛لباس زیر بپوشون بزار آب بازی کنن

مشکل من اینه که مسئولیتا همه با منه و شوهرم باهام همکاری نمیکنه مثلا پسرمو ببره حموم و کاراشو انجام بده.کم کم که دخترم داره بزرگ میشه باید یه محدودیت هایی بذارم.ببخشید یه سوال راهی هست که موقع ادرار پسر کل توالت کثیف نشه بچه فقط داخل سنگ توالت دستشویی کنه؟یا کلا خیلی ها مشکل منو دارن؟

مشکل من اینه که مسئولیتا همه با منه و شوهرم باهام همکاری نمیکنه مثلا پسرمو ببره حموم و کاراشو انجام ...

منم همه کارای بچه هام با خودمه؛والا پسر منم وقتی میره جیش کنه ایستاده انجام میده  همه جا رو میریزه خودم باید بعدش برم آبکشی کنم

منم همه کارای بچه هام با خودمه؛والا پسر منم وقتی میره جیش کنه ایستاده انجام میده  همه جا رو میر ...

منم همین مشکل دارم چند بار گفتم بشینه رو سنگ بیچاره میخواد ولی نمیشه پسرم خودش آب میکشه از طرفی هم حتما باید کل شلوار و شورتشو در بیارم داستان داریم.تربیت بچه ها هم واقعا سخت مخصوصا دوتا جنس مخالف باشه هر چی بزرگتر میشن سخت تر میشه