2777
2789
عنوان

تجربه ی من‌از لیزر 😀

378 بازدید | 21 پست

لطفا بدون‌استرس باشید

و اینکه اگ لازم بود هرچند وقت شیو کنید حتما حتما حتما همون روز شیو کنید بیشتر از اونچیزی ک گفتن شیو نشه وگرنه دیر جواب میگیرین 

واینکه همیشه  بادقت شیو کنید  باژیلت حتی یه موی زائد هم دیده نشه رو بدنتون چون جلسه ی بعد بری لیزر بیایی خیلی زود رشد میکنه ناحیه ک خوب شیو نکردی

بچها ی سوال میگن بعد ۵جلسه ب بعد موها بازگشت داره درسته ؟

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

من لاین و نمیتونم درست شیو کنم دو جلسه رفتم هر دو رو گف خوب نزدی استخونیم هستم باید راحت باشه ولی نمیشه هرکار میکنم ://

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خواهرشوهرم ۸ جلسه رفت برگشت لیزر عوارض داره

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
2803
عزیرم ،لیزر که دائمی نیست  ریشه ی مو رو تو فاز استراحت می‌بره برا مدتی  برا همین میگن چن ...

میدونم اینو گلم میگن جلسه پنج ی برگشت دارع دوباره بری از بین میره نمیدونم چقد درسته این. حرف 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
2804
من خواهرشوهرم ۸ جلسه رفت برگشت لیزر عوارض داره

باید هرچن وقت بره واسه شارژ 

بعدشم بصیا میگن سرطان زا هست یا نازایی میارع 

دروغه  اشعه اش ب ۲  یا ۳میلی متری مو میره

واینکه اگ واقعا مضر بود تاالان هزار نفر جلوشو میگرفتن ن اینکه ازاین بین ۱۰ تا خانم حداقل ۵تاشون لیزر رفتن

شما چند وقت یکبار برای لیزر میرید؟

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
باید هرچن وقت بره واسه شارژ  بعدشم بصیا میگن سرطان زا هست یا نازایی میارع  دروغه &nbs ...

بعد نشون میده طب دراز مدت

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
من لاین و نمیتونم درست شیو کنم دو جلسه رفتم هر دو رو گف خوب نزدی استخونیم هستم باید راحت باشه ولی نم ...

سعی کن خوب شیو کنی

منم خوب شیو نکرده بودم 

تاثیرشو توجلسه ی دوم‌دیدم اونایی ک‌خوب شیو نشده  رشد کرده

2805

اگه بیماری خاصی  مثلا کیست و تنبلی داشته باشی بله ممکنه

ولی اگه مشکل هورمونی نداشته باشین ، نه برگشت نداره.خیلیم خوبه (دیگه مگر اینکه دستگاهی که براتون استفاده میکنن فیک باشه و اثر نداشته باشه!!!)

سعی کن خوب شیو کنی منم خوب شیو نکرده بودم  تاثیرشو توجلسه ی دوم‌دیدم اونایی ک‌خوب شیو نشده &n ...

نه اوپراتور دید خوب شیو نکردم کلا نزد واسم اونجا الان 2 جلسس میرم ولی نزده

هر پوزیشنی تو حموم میرم نمیشه زد درست حسابی والا😑

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊

2801