2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 . یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺 محتاجم به دعاهاتون😞 عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜 رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی بقیه برات مهم نباشن و به خودت اهمیت بدی این موضوع حل میشه مگه کی هستن خودشون تو زندگی خودشون موندن تنهایی خیلی هم بهتره تا بودن با آدمایی که حس بد میدن
واسه خودت شخصیت ارزش قائل باش برات مهم نباشه یه مشت آدم سمی و سوء استفاده گر دورت باشم تنهایی بهتر از بودن باادمای بد و سمی..پس کاری کن خودت از خودت راضی باشی بخاطر دیگران پا روی ارزش هات نزار
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
منم یه زمانی مثل تو بودم هی میگفتم هیچکس از من خوشش نمیاد و واقعنم همینطور میشد ولی ذهنیتم رو تغییر دادم آدما بیشتر جذبم شدن . خلاصش اینکه خودتو دوست داشته باش
من خیلی ساله که هیچ دوستی ندارم...چون کار پدرم جوری بود که مجبور بودیم هرچندسال یکبار مهاجرت کنیم به شهر دیگه ای...تمام دوستان دوران دبیرستان راهنمایی و دبستان...همسایه ها...همه موندن شهرهای دیگه و همه رو از دست دادم و حالا که ازدواج کردم و خیلی ساله که توی یک شهر میشینیم هیچ دوستی ندارم...خیلی سخته...