2777
2789
عنوان

یعنی یه شغل برا من نیست؟؟؟

117 بازدید | 11 پست

سلام به همه من متولد ۸۲ ام و بهمن دانشگاه قبول شدم اینکه چی و کجا بماند رشتمم تجربیه و زبان رو تا سامیت خوندم ولی میخوام تو این چند ماه برم سر کار  ولی نمیدونم چه کاری کلی هم راه امتحان کردم خواستم مربی زبان بشم گفتن ۵ تومن باید هزینه کنی ۴ تا ۶ ماهم طول میکشه خواستم پیج اینستا بزنم تبلیغ کنم رشد نکرد

خلاصه رفتم اشتباه کردم پول ریختم برای این شرکت تایپ و اینا ۸۰ تومن اونم کلاهبرداری کردن و الکی بود بعدش مامان و بابامم نمیزارن مثلا برم فروشنده و منشی بشم

به نظرتون من چیکار کنم؟

کسی تا حالا یوتوب کانال داشته رشد کنه ؟اگه اره که بگین تو چند ماه اگه نه بهم ایده بدین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیا هستن رشد میکنن

ولی سخته

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
چرا مامان و بابات نمیذارن بری منشی بشی خیلیم خوبه پاره وقت مثلا ساعت  ۱۶ تا ۱۹ ماهی ۷ تومن وا ...

میگن نمیخواد بری بشین درستتو بخون ولی من میخوام مستقل شم 

میدونم سخته کلی خب کسی نیست راهنمایی کنه حتی نمیدونم چجوری شروع کنم یه چند نفر گفتن برو تو یوتوب فعا ...

اووو یک در صد رشد میکنن تو یوتیوب

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
میگن نمیخواد بری بشین درستتو بخون ولی من میخوام مستقل شم 

راست میگن همزمان درس خوندنو کارکردن سخته 

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.