2777
2789
عنوان

اونایی که دوقلو دارن بیان

9172 بازدید | 40 پست
سلام من خواهرم دوقلو بارداره خیلی استرس داره یکهفته مونده به زایمانشه همه میگن خیلی سخته ودیگه نمیتونی از خونه بری بیرون میخواستم بدونم واقعا همینطوره
بله عزیزم ایشون باید تمام وقت در اختیار بچه ها شون باشن تازه با یه کمک مگه اینکه بحوان پرستار کودک تمام وقت بگیرن
مگه اشک چقدر وزن داره…؟ که با جاری شدنش ، اینقدر سبک می شیم…
من الان بچه هام سه سالشونه همه وقتم شده اونا بعد از زایمان بهترین موقعیت کارم رو گذاشتم کنار و حتی تفریحات طوری که یه باشگاه ورزشی هم نمیتونم برم
مگه اشک چقدر وزن داره…؟ که با جاری شدنش ، اینقدر سبک می شیم…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریحانه جان بهش بگو سخته یه کوچولووقت بیشتری باید بزاری اماشیرینی خاص خودشو داره باید سعی کنیدبهش از اینده ای که بعدازسختی هاهس دلخوشش کنی بگو یه مدت سخت میگذره اماتوی یه زایمان دوتابچه گیرت میاد وتوی همون وقتی که همه میزارن ونهایتایه بچه دارن تودوتاداری به امیدخدا
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
ابجی من خیلی زرنگه میگه خودم وشوهرم هستیم ولی همش دارم دعا میکنم که بچه هاش اروم باشن اونم یک دختر ویک پسره دکترش گفته بچه هات 1 وهفتصد هستند به نظرتون الان به دنیا بیان دستگاهی میشن
عزیزم دوقلویی فقط از بیرون قشنگه.اونم برای بقیه. خدا به خواهرت طاقت فراوان عطا کنه.و فقط خواهرت.نه شوهرش و نه والدین.هرچند اونا هم خداییش درگیر میشن ولی در نهایت تمام بار رو دوش فقط خواهرته.ولی بچه ها از کوچیکی به هم وابسته میشن وهمبازی میشن.خودش صفایی داره
2810