2777
2789
عنوان

من مشکلی دارم از زندگیم راضی نیستم یا شوهرم واقعا غیرقابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 4650 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا را شکر کن همسرت مشکلش اینه. شما خیلی حساسین و گرنه بدون عیب پیدا نمیشه
دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه
خوش به حاااالت به شوهرم میگم کاش میشد توانایی حرف زدن رو ازت بکیرم 😂😂😂😂 تازه من میشه گفت به زندانیم به تمام معنا از همه ی حقای طبیعیم محرومم بیرون رفتن دوست داشتن کار کردن و درآمد داشتن از همه چی ولی به طلاق فکر نمیکنم دوس داریم هم رو خالا تو میگی طلاق؟؟؟ تو بهترین شوهر دنیارو داری واقعاً از ته دلم حسرت خوردم چشمم شور نیست ولی برو اسفند دود کن هی به پر و پاش بپیچ تو بغلش بشین سر به سرش بزار به دخترت بگو هی بره بش بگه بابا بوسم کن کم کم درست میشه

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

یه بار تو عمرش به من اجازه داد با خاله و دختر خالم برم تئاتر اونم به خاطر دو دقیقه دیر جواب دادن گوشیم چند دقیقه مونده شروع شه زنگ زد داااد و بیداااد و با چشم گریون بلیت رو پس دادم برگشتم خونه من چقدر دندم نرمه انقدر برام عادی شده دیگه که تاپیکانو ببینین هیچ گله و شکایتی توش نیست ولی قلباً دل مرده ام

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

راست میگه الناز باید خودتو واسش لوس کنی شلوغ بازی درار باش بازی کن من از سرو کول شوهرم بالا نرم میگه تو یه چیزیت هس میدونی چیه خودت عادتش دادی به این نوع رفتار همه چید بخودت بستگی داره خودت شرو کن مثلا وقتی بیرونه بش مسیج بده و ابراز علاشه کن در روز یکی دوبار بش زنگ بزن و سراغشو بگیر و بپرس کجایی چیکار میکنی البته نه بصورت بازپرسی بصورت احوال جویی و توجه وقتی میاد خونه ازش سوالای مختلف بپرس بعدم بگو منم فلان کردم و بیسار شد الیته باید صبوری کنی و تا یه مدت اینارو ادامه بدی تا تبدیل شه به یه قانون مثلا منم اصن به شوهرم مسیج نمیدادم و برام مهم نبود کجاست چون بلد نبودم و حتی به فکرم نمیرسید اما خودش انقد اینکارو بامن کرد تا تبدیل شد به واجبات زندگی جوری که اگه یکیمون مسیج ندیم یا زنگ نزنیم طرف مقابل زنگ یا مسیج میزنه و گلگی میکنه خودت شرو کن و اصلا دلسرد نشو حتی تا ماهها بعد اگه دیدی یاد نگرفته بش بگو یا یهو قطعش کن ببین عکس العملش چیه
🙃
اخی الناز اینجوری خیلی بده شوهر منم قبلا اینجوری بود و با روانم بازی میکرد دوس داشتم خرخرشو بجوام مسخره انقد بده شوهرت بت گیر بده میخوای تیکه تیکش کنی قدر شوهرتو بدون انقد بهانه نیار
🙃
شیوا شوهر من ترکه و همین مشکلات رو باهاش دارم علاوه بر اینکه غیر از خشک بودن و محبت نکردن و حرف نزدن بسیار بداخلاقه و زود عصبانی میشه من دلم رو به این خوش کردم که مشکل مالی نداریم. معتاد نیست و خیانت هم نکرده این روزها این چیزا تو زندگی کم چیزی نیست خداروشکر کن شوهرت رو همینطور که هست بپذیر و سعی کن برای خودت طوری زندگی کنی که از زندگیت لذت ببری
مادلنیا شما ترک نیستین خودتون؟اینجوری سخت تره.من خودمم ترکم والا زیاد اهل عشق و عاشقی نیستم ،با اینحال مشکل دارم با سردی شوهرم.دخترای غیر ترک که اصولا ملایم ترن براشون خیلی بدتر باید باشه
نه من ترک نیستم آره خیلی سخت تره من کارم به قرص اعصاب کشید الان چند سالیه که حالم خوب شده ببین برو تو کار بچه دوم اگه پسر بیاری زبون شوهرت باز میشه بیشتر هم بهت محبت میکنه. من از تجربه خودم میگم
شیوا خیلی خوشحال شدم که درکم کردی بله مخصوصا ده سال اول زندگیم خیلی بهم سخت گذشت. البته من بیشتر مشکلم پرخاشگری و اخلاق تندش بود یه طوری که الان که این مواردش کمتر شده از اینکه کاری به کارم نداره احساس خوشبختی میکنم
2810