2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۵ سال هست به صورت دوره ای افسردگی میگیرم 

( ژنتیکی از طرف خانواده پدریم هست)

طبق تجربه ام راه های درمان بدون دارو ۲ تا بوده

یکیش قرارگیری در جمع و صحبت با دیگران هست( موقت بهترت میکنه بعد که جمع رو ترک‌کنی میاد سراغت) 

یکی‌ ورزش جوری که ضربان قلبت بالا بره مثلا یه پیاده روی ساده رو نمیگم‌ پیاده روی همراه با دویدن یا هر ورزش دیگه که شدید باشه ضربان قلبت حسابی بالا بره( این درمان قطعی هست اگه هر روز یا ۳ روز در هفته ورزش کنی) 

من گریمم نمیگیره..فقط اضطراب دارم  از شدت اضظراب ترس از بیماری هم گرفتم..چند کیلو کم کردم..نابو ...

عزیزم نامزد منم دقیقا مث شماست افسردگی شدید داره و میگه اضطراب شدید داره و انقد اضطراب‌ زیاده نمیتونه زیاد غذا بخوره. قلبش مشکل داره و ورشکست کرد کارخونش و پدرش بعد 2سال مریضی فوت کرد 6ماه پیش. ب نظرت چیکار کنه بهتر ‌‌‌شه؟؟ یا من چیکار کنم حالش بهتر شه؟ چه رفتاری داشته باشم 

تجربه اش کردم اونم به سیاه ترین حالت ممکن افسردگی و اضطراب همزمان داشتم حتی روانشناسم نمیتونستم برم ...

اون شکرگزاری که میگن جذب پول داره 

برای تو داشت؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
خیر .وقتی دارو بخوری . حالت بهتر میشه و یه انسال سالم میتونه همه چیز بهتر بشه حتی رابطه اش کم و زیا ...

عزیز درسته حال آدمو بهتر میکنه و مصرف دارو کمک کننده اس خیلیییی ولی میل جنسی رو خیلی کم میکنه متاسفانه

2810