2777
2789
عنوان

دوستم برای بار دوم میخواد ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 36 پست

بعد پسره نزنه زیرش که بچه رو نگه نمیدارم و فلان

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا درست نیس چون اینده خوبی در انتظارش نیست ارامش روحی روانی از دست خانواده پسر نداره کاش متاهلایی که به هر دلیل مجرد شدن با ادمایی مث خودشون وارد رابطه بشن یه لحظه خودمون جای خانواده پسر بزاریم درکشون میکنیم

پسره با این حجم از بالغ بودن ازدواج نکنه بنظرم،حیف میشه

میترسه مخالفت کنن 

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
مبارکش باشه

ولی کارش خیلی اشتباهه،خانوادش حتما خالفت میکنن که نمیخواد بزاره بفهمن

فک میکنه موقعی که ازدواج کردن،بی زبونن یا فلج

ایندر حرف بارش میکنن،با تیپا هم پرتش میکنن بیرون

ازدواج کسیکه بچه داره اونم دختر باور کنید ریسک بالاست و واقعا ترسناک😶خانواده پسره رو ول کن،بگو خوب فکر کردی به اخرش☹️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
میترسه مخالفت کنن 

پسری که میخواد ازدواج کنه،باید توانایی دفاع کردن از انتخاب و زندگیشو داشته باشه 

نه اینکه بقیه رو تو عنل انجام شده قرار بده

[ 🔞🔞🔞🔞🔞...ببخشینا ] [کارِ خوبو هیتلر کرد🦊][ اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! ✈️ •••]
الان زده زیرش میگه بچه رو نمیخوام

😐💔 دوستت میخواد چیکار کنه پس

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
2810