2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سلام خانوما

یک سوال داشتم  ی بچه گربه حدودا سه هفته ای(هنوز همش خواب بود و جز برا غذا بیدار نمیشد و من ندیدم خودشو لیس بزنه ) موقع ای که داشتم بهش شیر خشک میدادم با سرنگ دستمو هول داد و با ناخنش انگشت وسطمو در حد یک میلی متر خراش داد اما به خون ریزی نرسید من سه روز و ۱۶ساعت بعدش اولین دوز واکسنمو زدم(هاری) و روز بعدشم کزار زدم

آیا ممکنه گرفته باشم از گربه؟

امروز اومدم به گربه تو کوچه غذا بدم دستش رو زد بهم پنجه اش گیر کرد تو انگشتم رفتم بهداشت و واکسن هار ...

نه ان شاء الله نیست

من دخترم رو اسب گاز گرفت

باید سریع و زیر 24 ساعت واکسن رو بزنی 

نگران نباش

بموقع رفتی

امروز اومدم به گربه تو کوچه غذا بدم دستش رو زد بهم پنجه اش گیر کرد تو انگشتم رفتم بهداشت و واکسن هار ...

آخه چرا این کارها رو می کنید .اینها در طول هزاران سال زنده موندن و تولید مثل کردن .هیچ زمانی هم آدمها غذا دهنشون ندادن .از دست آدمهایی مثل شما که غذا میذارید واسه حیوونا همه شهرمون شده سگ و گربه و موش .....همیشه با ترس باید بریم بیرون .تو کشورهای پیشرفته امثال شمارو جریمه می کنن .امیدوارم واست عبرت بشه و تکرار نکنی

سلام خانومایک سوال داشتم ی بچه گربه حدودا سه هفته ای(هنوز همش خواب بود و جز برا غذا بیدار نمیشد و م ...

هاری بیماری هست که بین خود حیوان‌ها بهم منتقل میشه

اون بچه که با گربه ای در تماس نبوده و آروم هم بوده

اما اگر خدای نکرده سری بعد اتفاق افتاد سریع چند بار با صابون و آب گرم به مدت 15 دقیقه بشورید و سریع هم برید برای واکسن