2777
2789
عنوان

برادرم کلاس سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 18 پست
مهارت زود یاد میگیره بخدا ولی درس نه بعضی وقت ها مادرم باهاش دعوا میکنه فایده نداره.اصلا از درس متنف ...

پس مشکل ذهنی نداره دیگه نیمکره راست مغزش فعالتره درس سعی کنید تا دیپلم در حد قبولی بخونه و در کنارش یه مهارت خاص و درآمدزا یاد بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم ممکنه برادرت دیر آموز باشه.  حتما تا اول سال تحصیلیه پیگیری کنید.  بره مدرسه مخصوصشون.  حداقل الفبا و جمع و تفریق و..  یاد بگیره.  از پس خودش بر بیاد.  شاید کمی بزرگتر شد علاقمند هم شد.  

امروز کسی می گفت بچه تا کلاس پنجم تو مدرسه غیر انتفاعی حتی الفبا هم بلد نیست.  تازه آوردن مدرسه مخصوص باید بره کلاس پنجم اما اندازه اول بلد نیست. باید کتاب اول بخرند.  خودشون کار کنند تا برسه پنجم.  

2805