2777
2789
درست میگی الهام
هدفم خونه خریدن بود
ولی الان دلم میخواد کمی به خودم برسم
خدایا! من در انتظار خیر و صلاح های غیر منتظره ام که هم اکنون از جانب تو برای من از راه های عالی انجام خواهد شد. آمین!
اینکه بهم حسادت میکنند چیکار کنم که با این آتو جوابشون رو بدم؟
خدایا! من در انتظار خیر و صلاح های غیر منتظره ام که هم اکنون از جانب تو برای من از راه های عالی انجام خواهد شد. آمین!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثال:
دیروز بعداز ظهر بعد از کار رفتم پسرم رو از خونشون بردارم - پسرم تا منو دید خندید و پرید بغلم
مادرشوهرم میگه نرو بغلش
آدم فروشی نکن
یا همش برای اینکه حرص من و در بیارن میگن بچه امون بده
بچه ام رو شیر بده
بچه ام رو نبر
و..........
خیلی ناراحتم میکنن
سلام عزیزم من که با پول کار کردن خودم خونه به اسم پسرشون خریدم و کلی هم مثل شما صرفه جویی کردم خیلی بدتر باهام رفتار کردند و تازه سلامتی ام را هم از دست دادم الان دو تا پای پلاتینی دارم اونا هم دلشون خنک شد
مثال:
مادرشوهرم همش در کار تربیت بچه ام دخالت میکنه
هی میگه این کار رو بکن - اون کار رو نکن- بچه ام اینجوری - بچه ام اونجوری- بابا یکی نیست بهش بگه این بچه منه - تو 5تا بچه داری خودت هم به سلییقه خودت بزرگشون کردی
عزیزم همه مادرشوهرا اینطورن
مال من که فکر میکنه دخترش پرنسسه من کلفت
تا برادرشوهرم از تهران میاد می خوان خراب شن خونه ما
اما دخترشون چون بچه داره نمیتونه دست به سیاه و سفید بزنه
ولشون کن بهترین کار دوری و دوستیه
میشه مهسا جون از تجربیاتت بهم بگی
راستش من تازگی ها خونه ای گرفتم که فقط یک کوچه باهاشون فاصله داره
و به خاطر پسرم که 6ماهشه میدونم که همش میخوان برن و بیان
راهنماییم کن چجوری روابط رو مدیریت کنم
ترانه جان فکر کنم شما میری سر کار مادر شوهرت بچه رو نگه میداره . آره؟

منم مثل توام . مادرشوهرم رسما میگه تو مادر بچه مایی !!!! داشته باشین طرز تفکر رو!!!!

وقتی دخترم کوچولو بود و تازه یاد گرفته بود به من بگه ماما ... میگفت تو رو صدا نمیکنه منظورش م م (جی جی ) هست!!!

کلی رو بچه ام کار کرده بود که منو نازنین صدا کنه ..!!!

ولی بی خیال این مسائل باش . واقعیت اینه که اونها بدون اینکه خودشون بخوان کمک بزرگی ان به زندگی و کارت !!!
چون به هر حال هیچ کس برای یک بچه کوچولو دلسوزتر از مادربزرگش نیست . نه پرستار نه مهد کودک ... تازه کلی تو هزینه هاتون هم صرف جویی میشه .

زیاد به حرفهاش اهمیت نده . برنده واقعی این صحنه تویی . فعلا تا میتونی ازش استفاده کن!!!

یک کم که بچه ات بزرگتر شد و تونست صحبت کنه دیگه بذارش مهد ر وگرنه وابسته میشه بهش و ....
2810