یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
وای چقدر وحشتناکه .البته پدر مادرای جوان هم یه کم ادبیاتشون.... نه همه ولی خیلیها رو دیدم اینجورین .دهه شصت پدرمادرا اگه مهربون بودن کاملا حریم رو رعایت میکردن
مدرسه کاری از دستش برمیاد مگه؟دهن تک تکشون چسب بزنه؟یکی دونفر نیستنک
حداقل اونیکه این حرف و زده تنبیه میکنه درسه عبرتی میشه واسه اطرافیان،یادمه ابتدایی بودم ی سری یکی از بچه ها ی حرف زشت زدو از شانس معلمم تو راه رو بودو شنید برد جلوی بقیه بچه ها دهنشو با مایع دستشویی شست ک تمیز بشه و درس عبرت شد واسه بقیه
آره چون پسرا زشتن رو چیه هم دیگه کراش بزنن ولی از بس دخترا خوشکل شدن رو هم دیگه کراش میزنن😂😂😂 تو مدرسه ماهم اینطور بود چند نفری باهم رل بودن امسال اولین سالیه ک نمیرم مدرسه. هعی دلم خیلی تنگه.
کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔