2777
2789
عنوان

یک روز از موعدم گزشته

106 بازدید | 27 پست

بچه ها تخمدونام دارن میترکن از درد  کمر دردم دارم 

وقتی دراز میکشم خوب میشم 

دارم پریود میشم یعنی؟

خدایا انتظار سخته 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله

چرا از بی بی چک‌کمک نمیگیری؟😁

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا علایم پریود وبارداری مثل همه،نمیشه تشخیص داد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

اومدم بگم ک حال الانم روزی تمام منتظرا ❤❤❤یا امام رضا جان ب دلم افتاد تو این تاپیک اسمتو بیارم نا امید نکن  منتظرارو✨

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
منم یه هفته از موعدم گذشته  حالا نمی‌دونم باردارم یا چون ماه پیش سقط کردم از اونه!!

انتظار سخته

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
کلا علایم پریود وبارداری مثل همه،نمیشه تشخیص داد

سلام خانومی شما انومالی رفتی؟!!! میگم تاپیک مادرای اسفند و فروردین نیس؟! 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
اومدم بگم ک حال الانم روزی تمام منتظرا ❤❤❤یا امام رضا جان ب دلم افتاد تو این تاپیک اسمتو بیارم نا ام ...

قربونت برم مهربون 

من این ماه کلی امید داشتم اخه

نه فقط دل درد دارم که اونم ۱۰روزه شروع شده

سخته انتظار 

مخصوصا مایی ک نمیدونیم دردمون واسه چیه

سلام خانومی شما انومالی رفتی؟!!! میگم تاپیک مادرای اسفند و فروردین نیس؟! 

سلام گلم نه هنوز،جان؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
2810