2777
2789
عنوان

اونایی که میترسن نیان

61005 بازدید | 1255 پست
سلام،من نتم ضعیفه همش و تو یه پست مینویسم،من خونمون سوسک داشت سم زدم،چون بوی سم زیاد بود دخترم و آوردم خونه مامانم،خودمم سردرد گرفتم موندم همونجا،شوهرم هم رفت خونه مامانش بخوابه،ما یه کمد دیواری متروکه یعنی اصلا استفاده نمیکنیم ازش،داریم توی خونه.دیروز درش و باز کردم دیدم خیلی کثیفه،گفتم بعد سم پاشی تمیزش میکنم،قشنگم نگاش کردم هیچی داخلش نبود.الان شوهرم می ره خونه لباس عوض کنه میبینه در کمد نیمه بازه،میره بازش میکنه میبینه پر از رد پاست،یه رد پای متوسط با عشت تا انگشت،پهن هم هست تقریبا،الان دارم مینویسم دست و پام داره میلرزه،عکس شو برام فرستاد،،،از ترس سریع پاکش کردم،ولی همش جلو چشممه.دخترم هم اصلا نمیتونه در اون کمد و باز کنه.به شوهرم گفتم دیگه نمیام تو اون خونه.
میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین؟؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد تصمیم دارم وزنم و زیاد کنم،الان 49.500 ،وزن هدفم60.انشاالله من میتونم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
2805
ترسیدم سریع پاکش کردم،نه شوهرم اون خونه رو دوس داره
میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین؟؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد تصمیم دارم وزنم و زیاد کنم،الان 49.500 ،وزن هدفم60.انشاالله من میتونم...
2801