2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوش و خرم به زندگیش ادامه میده،،یه روزی حسرت اینو نمی خوره کاش اون جوری زندگی می کردم که خودم می خواستم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

رهای رها 

چیزی برا از دست دادن نداری 

راحت 

شبها راحت میخوابی 

راحت نفس میکشی

چون میدونی فقط نظر یکی مهمه که قراره بری پیشش 

فقط و فقط نظر خدا

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

با شنیدن حواشی و حرف های ببر و بیار عصبانی نمیشن

کنجکاو نیستندک پی حرفی رو بگیرند

به خاطر حرف مردم متوقف نمیشند و از خواسته هاشون دست 

نمی‌کشند

هرکجا احساس خوبی نداشتند حضور پیدا نمیکنند 

قدرت حذف آدم های سمی رو دارند

اهمیت نمیدند که دیگران قراره چطوری قضاوتشون کنند و دلیل این کمرنگ کردن ارتباطات براش مهم نیست 

اگر ناحقی در حقشون بشه دنبال اثباتش نمیرند

و در نهایت آرامش

البته این موارد ک گفتم  مختص آدم های عاقل و فهمیم و منطقی هست ن افرادی ک دارند گند میزنند به خودشون و زندگیشون و جامعه 

و نقاب روشنفکری و بی خیالی  بر چهره زدند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

سرویس بهداشتی ت رو اینجوری خوشکل کن

با قفسه های جذابمون بهت کمک می کنیم

تازه انواع آویز لباس هم داریم که باهاش ست کنی

بازرگانی احسان

ارائه دهنده انواع قفسه حمام و آویز لباس

انواع آبچکان های رومیزی و بین کابینتی