2777
2789
عنوان

نشسته بودم تو اتاق که یهو

385 بازدید | 21 پست

که یهو دیدم مث خواب دیدن شدن من مططططططططططمئنم که بیدار بودم ولی انگار خواب بودم چشام بازه باز بود انگار تویه خابی بودم که داشتم دلایل چیزایی رو میفهمیدم مثلا دلایل یه اتفاقایی که افتاده وقتی ب خودم اومدم یه عالمه گریه کردم و انگار از خواب بیدار شده بودم درحالیکه یقین دارم خاب نبودم وقتی که ب خودم اومدم انگار همه چی برام عجیب بود و تازه ب این دنیا اومده بودم این اتفاق مال ۱۰ ماه پیشه بنظرتون چی شده که اینجوری شدم ؟ ینی روحم خارج شده تو بیداری؟

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلسه یا مرگ رو تجربه کردین 

من قبل از این اتفاق از پروسه مرگ اصلا نمیترسیدم ولی بعد این موضوع خیلی میترسم چرا بنظرتون؟؟

تاپیک بغلیم روحش جدا شده بود  چرا  روح ها اعتصاب کردن

انفاقا تاپیک بغلی رو دیدم این اتفاق یاد اوری شد برام ک تاپیک زدم

ینی چی میشه بیشتر توضیح بدی دلیلش چیه

مرگ و اینا نیست

ببین ما همه یه نیرویی داریم که به خودآگاهی برسیم 

اما درگیر مساعل مادی زندگی شدیم 

بیشتر روی خودت کار کن و عرفان مطالعه کن 

خیلیا مثل شما میشن 

این کار شما اسمش ارتباطه 

یک لحظه لرتباطت برقرار شده

من قبل از این اتفاق از پروسه مرگ اصلا نمیترسیدم ولی بعد این موضوع خیلی میترسم چرا بنظرتون؟؟

بدلیل آگاهیایی ک بهتون داده شده 

و اگه بفکر جبران اشتباهات باشید دیگه از مرگ نمیترسید 

مرگ و اینا نیست ببین ما همه یه نیرویی داریم که به خودآگاهی برسیم  اما درگیر مساعل مادی زندگی ...

عههه چه خوب توضیح دادی. ارتباط چرا برقرار میشه. ؟؟ دلیل خاصی داره.  اخه من خیییییلی خیلی خییییلیییی بی نهایت ب مرگ فک میکنم. این میتونه دلیلش باشه؟

2810