2777
2789
عنوان

کولیت عصبی

1034 بازدید | 14 پست

سلام۲۰سالمه ۴ ساله کولیت عصبی دارم، توی این چند سال روز خوش ندیدم، بخاطر کولیت عصبی بشدت لاغر شدم، صورتم سیاه و کدر و چشمام گود و سیاه شده، حالم از خودم بهم میخوره، روم نمیشه برم بیرون ، ازینور میگن درمانی وجود نداره بیشتر اذیت میشم ، دلم میخواد خودکشی کنم، کسی بیماری مشابه من داشته؟ 

کولیت عصبی یعنی به استرس مربوطه

کی گفته کولیت عصبی درمانی نداره

باید آرامش داشته باشی 

من کولیت زخمی دارم

کولیت زخمی درمانی نداره

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کولیت عصبی یعنی به استرس مربوطه کی گفته کولیت عصبی درمانی نداره باید آرامش داشته باشی  من کو ...

سلام ، والا میرم توی گروه های تلگرامی میگن نداره، در ضمن استرس عامل به وجود اومدن کولیت عصبی نیست، فقط تشدیدش میکنه، دکتر بهم گفت عصب رودت بهم ریخته و استرس بیشترش میکنه، الان ناراحتم که چند ساله درمان نشدم، بعضیا هم میگن درمان نداره بیشت. افسردگی میگیرم

اگر همون روده تحریک پذیره که درمان داره برو دکتر بهت قرص اعصاب میدن خوب میشی

اخه متخصص گفت عصب رودت بهم ریخته نه خود اعصابت، البته گفت یه ویزیت برو اعصاب روان، نمیدونم والا ، یعنی ممکنه داروی اعصاب تاثیر بذاره روی درمان عصب روده؟

سلام ، والا میرم توی گروه های تلگرامی میگن نداره، در ضمن استرس عامل به وجود اومدن کولیت عصبی نیست، ف ...

شوهر منم داره

با بعضی غذاها بدتر میشه

و موقع استرس که داغون میشه

همش اسهاله

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
شوهر منم داره با بعضی غذاها بدتر میشه و موقع استرس که داغون میشه همش اسهاله

من از دردی که میکشم ناراحت نیستم، از ظاهرم ناراحتم همه مسخرم میکنن ، ۱۳ کیلو وزن کم کردم و صورتم سیاه و زشت شده، شوهر شما هم اینطوریه؟

من از دردی که میکشم ناراحت نیستم، از ظاهرم ناراحتم همه مسخرم میکنن ، ۱۳ کیلو وزن کم کردم و صورتم سیا ...

نه عزیزم

شوهرم اصلا تغییری نکرده

عزیزم کولونوسکوپی کردی؟

دارویی میخوری؟

شاید مشکل دیگه ای داری تو روده ت

اخه متخصص گفت عصب رودت بهم ریخته نه خود اعصابت، البته گفت یه ویزیت برو اعصاب روان، نمیدونم والا ، یع ...

بله  خیالت راحت خوب خوب میشی با داروی اعصاب..بعد از یه مدتم زیر نظر دکتر قطع میکنی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نه عزیزم شوهرم اصلا تغییری نکرده عزیزم کولونوسکوپی کردی؟ دارویی میخوری؟ شاید مشکل دیگه ای داری ت ...

کولونسکپی کردم گفتن مشکلی نداری ، ولی دکتر میگه عصب رودت بهم ریخته و ارجاعم داد به روانپزشک، خیلی لاغر شدم، هر روز هم اسهال و دلپیچه دارم، موقع استرس هم شکم درد میگیرم

من از دردی که میکشم ناراحت نیستم، از ظاهرم ناراحتم همه مسخرم میکنن ، ۱۳ کیلو وزن کم کردم و صورتم سیا ...

برو اعصاب و روان..دکتر خوب برو....بهت قرص میده مشکلت حل میشه انقدر اذیت نشی

کولونسکپی کردم گفتن مشکلی نداری ، ولی دکتر میگه عصب رودت بهم ریخته و ارجاعم داد به روانپزشک، خیلی لا ...

حتما برو روانپزشک و داروهاتو مصرف کن

استرس کنترل بشه

دوباره وزن میگیرب

برو اعصاب و روان..دکتر خوب برو....بهت قرص میده مشکلت حل میشه انقدر اذیت نشی

بخدا ناامیدم، سوالم اینجاست چطوری با داروی اعصاب مشکل عصب روده ام حل میشه؟

بخدا ناامیدم، سوالم اینجاست چطوری با داروی اعصاب مشکل عصب روده ام حل میشه؟

چون تمام اعضای بدن اعصاب دارن..عصب دارن....شما خیالت راحت داروی اعصاب البته دوز خیلی ضعیف و بی ضرر بهتون میدن و اوکی میشین