2777
2789

بچه ها اینو کجا میشه گیر اورد؟ واقعا تاثیر داره؟؟؟ من از بچگی رنگ پوستم سبزه ی روشنه ولی دلم میخواست سفید باشم همش بخودم حس بدی داشتم میشه جایی پیدا کرد؟ هزینش چقدره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😐

رنگ پوست برمیگرده به ژن 

ژن روهم هیچوقت نمیشه تغییرداد 

اون آمپولاهم شاید۱درجه روشن ترکنن که همیشگی هم نیست 

کلی هم عوارض داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

اولا کره ای ها پوستشون سبزه نیست اصلا ، کاملا سفید پوستن ، با کرم های مراقبتی و موارد آرایشی نهایتا یکم سفید تر بنظر برسن

دوما این آمپول گلوتاتیون سالهاست تو تمام کشورها ممنوع شده چون یه ماده سرطان زا برای کبد شناخته شد ، فقط تو قرص ها هست اونم با دز بسیار بسیار پایین 

(همونم برای بیماران کلیوی و بیمارانی که سابقه مشکلات کبدی ممنوعه)

دزش اونقدر پایینه که زیاد برای پوست های سبزه ممکنه تاثیر چشمگیری نداشته باشه

دلم میخواست سفید بودم

یه سری چیزا مثل قد ، رنگ پوست ، استخون بندی و ... قابل تغییر نیست

بهتره باهاشون کنار بیایم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یه سری چیزا مثل قد ، رنگ پوست ، استخون بندی و ... قابل تغییر نیست بهتره باهاشون کنار بیایم 

سخته با ۲۵ سال سن هنوز آسیبای بچگیم روم هس اینقد که خاله هام مقایسم میکردن 

سخته با ۲۵ سال سن هنوز آسیبای بچگیم روم هس اینقد که خاله هام مقایسم میکردن 

منم خیلی مقایسه میشدم بخاطر چیزای دیگه 

اما خب بعد ۲۰ سال روی خودم کار کردم و دیدم بهتر سعی کنم درون و تغییر بدم تا بیرون رو 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜