2777
2789

سلام خانمای گل. امروز یکشنبس من میخوام چله بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم رو شروع کنم اگر کسی دوست داره بیاد از امروز با من این ختم و شروع کنه. 

این چله واقعا جواب میده و حاجت میده

یکم در موردش توضیح میدی چجوریه ؟

عزیزم این چله از یکشنبه شروع میشه و ختمش باید روز پنجشنبه بیافته. 

امروز که یکشنبه 100 تا بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم میگیم فردا 200 تا روز سوم 300 والی آخر تا روز چهلم که میشه 4000 تا. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ماه_هلیا    

مرسی 😘

استاتر التماس دعا 

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍
منم هستم فقط یه روز یاذت بره بهم میخوره؟ شماحاجت گرفتی؟

اره عزیزم یه روزم نباید فراموش بشه. من هر روز بین ساعت 2 تا 2.5 میام اعلام میکنم هر کی خواست از امروز شروع کنه که یکشنبه. الان بچها ساعت 2 شروع کنیذ