2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریسپریدون خارجی و ایرانی هر دو رو امتحان کردیم شربت آنتنالینم خورده.دندون قروچه داشت یکم بهتر شده جی ...

گفتم همین مشکلات رو بچه من داره 

ولی خیلی زود حرف زد فکر کن یک سالمون ماه کتابی صحبت میکرد ولی همین حرف زدنش مدام مدام مدام ول نمیکنه؟ 

تومدرسه میگن رادیو ضبط 

معلم میگه نویسنده یا گوینده رادیو میشه 

کسی بغلش نمیشینه چون حرف میزنه وبا رفته رو کارش بقیه اذیتن

دیگه بچه من وشما بیش فعال شدیدن 

دیگه گریه کردن هر روز من عادی شده میگه مامان چرا گریه میکنی بعد همون لحظه همون کار رو ادامه میده 

گیر میده  به چیزی ول نمیکنه

پیروز با لگد کوبید توکمرم دیشب همش با پاش کوبید توکمرم بریم بیرون حالا شب هست مریضم بود 

گفتم همین مشکلات رو بچه من داره  ولی خیلی زود حرف زد فکر کن یک سالمون ماه کتابی صحبت میکرد ولی ...

منم حسرت حرف زدنش رو دارم چقدر غصه بخورم انگار برام عقده شده با همسن سالاش حرف میزنم تصور میکنم دختر خودمه و گریه میکنم

منم سر حرف نزدنش خیلی حرف‌ها شنیدم خواهر نشد یه بار شوهرم دلداریم بده سر بچه داد بزنم یا گلایه کنم ش ...

شوهر من که فقط میگه ارامش اصلا براش مهم نیس فقط صدا نباشه 

خودش هم بچه رو دعوا نمیکنه؟ 

جای بچه من رو دعوا میکنه میگم خوب به خودش بگو 

من امروز سرمشق نوشتم از ساعت ۴ تا ۹ شب اخرشم تموم نکرد یک صفحه علوم 

هر روز دعوا داریم 

همه منو سرزنش میکنن شوهرم میگه بچه ات فلان ...انگار فقط بچه منه 

خیلی ماورایی مثل من بدبختن 

به خدا میگم من که لذتی از دنیا نمیبرم بکش راحتم کن 

الان بگن سرطان گرفتم میگم آخیش تمام شد 

یه نفر می‌گفت اوتیسم و بیش فعالی جریانات ماورایی داره.جن وجود بچه رو تسخیر کرده ....از این صحبتا نمی ...

گرفتیم.همین حرفارو دعانویس هم زد اونم تاثیر نداشت آخه من چه خاکی تو سرم بریزم

یه نفر می‌گفت اوتیسم و بیش فعالی جریانات ماورایی داره.جن وجود بچه رو تسخیر کرده ....از این صحبتا نمی ...

خواست خدا از جادو بالاتر هست 

نخیر جن کجا بود 

عملکرد شیمیایی مغز ویک قسمت مغز درست کار نمیکنه هورمن دوپامین توی مغز ترشح نمیشه کافی

هر چیزی دلیل علمی داره غیر از زجر ما تواین سرنوشت 

شوهر من که فقط میگه ارامش اصلا براش مهم نیس فقط صدا نباشه  خودش هم بچه رو دعوا نمیکنه؟  ...

ما مادرایه بچه های بیش فعالو فقط یکی مثل خودمون درک می‌کنه.بقیه فقط بلدن نیش و کنایه به آدم بزنن و دل بشکونن

شوهر من که فقط میگه ارامش اصلا براش مهم نیس فقط صدا نباشه  خودش هم بچه رو دعوا نمیکنه؟  ...

چرا دعواش می‌کنه خیلی وقتا کفرم میگم وقتی التماسمو نمیشنوی اینم نشنو هزار بار میگم لالی مگه 

همین الانش هم من گریه میکنم هم بچه ام حرف زدنشو ببینم بعد بمیرم

گرفتیم.همین حرفارو دعانویس هم زد اونم تاثیر نداشت آخه من چه خاکی تو سرم بریزم

دکتر به من گفت این بچه ها بینهایت باهوشن.اگه نقشه مغزی ازشون بگیریم سلولهای خاکستریه مغزشون زیاده.ولی از نظر حرکتی و تکاملی تاخیر دارن با امگا ۳ و داروهای دیگه درمان میشن.گفتار درمانی......

چرا دعواش می‌کنه خیلی وقتا کفرم میگم وقتی التماسمو نمیشنوی اینم نشنو هزار بار میگم لالی مگه  ه ...

من که عصبانی میشم میگم کاش خدا لال آفریده بودت اینقدر حرف نزن 

شوهرم میگه توباهاش حرف میزنی میگم من باهاش کلنجار میرم اون هی میگه مامان مامان 

2810