2777
2789
عنوان

کهیر اینجوری زدم چه کنم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12684 بازدید | 90 پست

با دارو درمان میشه . برو پیش دکتر سیدی. 

دکتر شهرام سیدی در زمینه درمان کهیر واقعاً متخصص و بی‌نظیر است.  تشخیص ایشون دقیق و تجویز داروهاشون هم خیلی خوبه.  علائم کهیر من به سرعت رفع شد. 

سلام از این تاپیک ۳ سال گذشته ولی گفتم تجربمو بنویسم شاید بکار کسی اومد. عزیزان من کهیر مزمن داشتم که روی بازوهام ،شقیقه هام و سینه هام میزد با خارش شدید روزانه کلی قرص ضد الرژی و حساسیت میخوردم که تا حدود کمی آروم میشد ، زد به سرم رفتم حجامت کردم در عرض نصف روز خارشم از بین رفت والبته همزمان قرص ویتامین D و B12 هم خوردم از هر کدوم روزی یک عدد ، خدارو هزار مرتبه شکر تا حدودی کنترل شد حتتتتما حجامت جای خوب برید و ویتامین بخورید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام از این تاپیک ۳ سال گذشته ولی گفتم تجربمو بنویسم شاید بکار کسی اومد. عزیزان من کهیر مزمن داشتم ک ...

سلام عزیزم من هنوزم درگیرم . دو هفته مونده پریودم شروع شه به شدت میزنه قفسه سینه بازوها هر دو . پهلوها پشت . زیر چانه 

چکار کنم خسته شدم الان  بعد کلی داروی مصرفی . ۳ ماهه هر روز فکسوفنادین میخورم  .

😔😔

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 
سلام از این تاپیک ۳ سال گذشته ولی گفتم تجربمو بنویسم شاید بکار کسی اومد. عزیزان من کهیر مزمن داشتم ک ...

کجاتو حجامت کردی . چه نوع حجامتی؟

من ب ویتامین ب ۱۲ حساسم باهاش جوش میزنم 

سوالم اینه که شما هر روز ویتامین دی میخوردین از این ۵۰ هزارها؟

من سر مشکلات حساسیتم تو تابستون همیشه مشکل داشتم و کهیر های وحشتناک میزدم

یکی از دوستان تو نینی سایت منو به دکتر شهرام سیدی معرفی کردن رفتم پیششون دارو بهم دادن الان خیلی حالم بهتره ممنونم

من سر مشکلات حساسیتم تو تابستون همیشه مشکل داشتم و کهیر های وحشتناک میزدمیکی از دوستان تو نینی سایت ...

عزیزم چه دارویی من انواع شو استفاده کردم