2777
2789
عنوان

کهیر اینجوری زدم چه کنم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12687 بازدید | 90 پست

کبدت داغه 

ترنجبین دم کن‌توش خاکشیر بریز بخور 

الان فصل زرشک تازه هست بخر بکوب بذار فریزر شب بریز تو اب بذار یخچال صبح ناشتا بخور 

عناب سوراخ کن کاسنی بریز روش شب تا صبح تو یخچال باز ناشتا بخور 

حجامت کن 

اگر تهرانی میتونم ادرس بدم بری طب سنتی معجزه میکنه 

فعلا امضا ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از آشناها اینجوری زده بود رفت چند جا دکتر فایده نداشت یه دکتر کار بلد سنتی اصفهان هست رفت پیشش گفت شما بیماری بهجت داری دارو داد خوب شد ظرف یکی دو هفته خوب شد شما برو گوگل در مورد بهجت بخون ببین همون علائم داری

مامان منم ۴ سال میش کهیر میزنه

مال تو ریزن مال مامان من اندازه کف دست با خارش زیاد 

هر کتری رف طب سنتی اصلا خوب نشد حجامت زالو.. دمنوش عرقیات 

ب ی سری مواد غذایی اینا حساسیت داشت

خربزه گوجه تخم مرع ادویه جات رب...

الان ۲ ماهه زبونم لال درنمیاره

وضعش وخیم بود اوقد بدنش میخارید دیگ از حال میرف

تنها دارویی ک بهش میساخت فقد امپول دگزامتازون بود(میدونس برا بدنش ضررع ولی چاره نداش)امپولو ک میزد ۳ ۴روز درنمیورد اثرش ممیرف باز روز از نو روزی از نو

عزیزم منم درست چند وقت پیش ها بدنم همین طور کهیر میزد همراه خارش بود همین قرصی ک گفتی بخور خوب میشی ...

عریزم شما درمان شدید دقیقا مثل من بود ؟

عزیزم با چی درمان شدی

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 
منم اینجوری میشم.دکتر بهم  پماد بتامتازون .کورتون.کالاندولا.امپول بتامتازون داد.حمام اب دوش سرد ...

عریزم اطرافش هم داره لکه قهوه ای میشه 

سیتریزین و یکی دیگه دکتر داده موندم چه کنم

عریزم شما درمان شدید دقیقا مثل من بود ؟ عزیزم با چی درمان شدی

آره عزیزم دقيقا مثل شما من حتی پاهایم میزد همین طور کهیر ها بیرون خداروشکر هیچ ردی نمیمونه میره خودش همین قرصی که داری استفاده میکنی منم خوردم سر ساعت دیگه نیامد سراغم

آره عزیزم دقيقا مثل شما من حتی پاهایم میزد همین طور کهیر ها بیرون خداروشکر هیچ ردی نمیمونه میره خودش ...

خدا رو شکر 

عزیزم . کهیر شمام مثل عکس که دادم حاد بود

من کهیر میزنم چند ساله دستم و دور گردنم اینقد پماد اینا بهم دادن یه سری پمادام کورتون توشون بود پوست ...

دکتر امروز به من زینک اکساید و پناد فلنوسیلیون داد گفت ترکیب کن هر روز بزن . امشب دادم مامانم همه رو روی کتف زد ایشالله تاثیر کنه

خدا رو شکر  عزیزم . کهیر شمام مثل عکس که دادم حاد بود

فدات بشم انشالله شما عزیزمم بهتر بشی از اینم بدتر بود یعنی جای نبود که نزده باشه ماست با سدرم خوبه توی حموم بزنی اگر از گرمی بدن زده باشه بیرون خوب میکنه