2777
2789
عنوان

کهیر اینجوری زدم چه کنم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12688 بازدید | 90 پست
عزیزم لطفا بگو که دکتر چیا برات نوشت  چند وقته میزنی قبلا نداشتی . من برنج میخورم میزنم بیشتر ...

روغن گیاهی.قرص.امپول.صابون گوگرد.عرق شاتره و کاسنی .اصلام مزاج و درمان کبد چرب.کم خوری تنقلات.روغن بدن.استفاده از پماد.پوشیدن ابریشم.ولی هیچکدوم نتیحه نداد..فقط وقتی ارومم و ارامش دارم بدنم نمیخاره

دختر کوچولو دوست دارم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن گیاهی.قرص.امپول.صابون گوگرد.عرق شاتره و کاسنی .اصلام مزاج و درمان کبد چرب.کم خوری تنقلات.روغن ب ...

مال من سرخود نمیخاره . برنج بخورم دون میزنه میخاره کیک بخورم میخاره . اما نخورم نمیخاره

عزیزم دکتر برات مکمل ننوشت

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

اصلا طب سنتی نرو. همون دارو ها رو با دز های مختلف پودر میکنن تو دارو هاشون میریزن. کلی اسیب به بدنت وارد میشه.

به متخصص پوست مراجعه کن.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من قبلن داشتم خوب شدم یه دارو شیری رنگ بود بعداز حمام کردم کل بدنم میزدم خوب شد ولی اسم دارو یادم نی ...

کاش یادت بود دقیقا عین مال من بود خوب شدی؟

به مواد قندی حساسیت داری؟گوجه میخوری نمیخاره؟

اخیرا گرمیجات مثل دمنوش دارچین و زنجبیل نخوردی؟کلا باید سعی کنی گرمیجات رو کم کنی

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
به مواد قندی حساسیت داری؟گوجه میخوری نمیخاره؟ اخیرا گرمیجات مثل دمنوش دارچین و زنجبیل نخوردی؟کلا با ...

اره عزیزم کیک شکلات . نان . موز . گوشت قرمز

اما سالهای قبلم داشتم حساسیت فوقش یک دونه جوش کوتاه میزد اما این کهیر بی سابقه بوده چه کنم حالم گرفته

دلیلش چیه میترسم بمونه روی بدنم راهکار نداری

عزبزم من چند سال پیش داشتم رنگش مثل شربت معده بود هرچه بخدا فکر میکنم نمیدونم ولی دگتر گفت این گاله ...

یه پیشنهاد دارم اگه اب درمانی کن ما جنولیم یه چشمه اب گرم وسط کوه هست تمام بیمارای پوستی میان اونجا خوب شدن بعضی از شهرها هست پیگیری کنید

من کهیر میزنم چند ساله دستم و دور گردنم اینقد پماد اینا بهم دادن یه سری پمادام کورتون توشون بود پوستم خیلی خشک میشد اصلا فایده نداشت موقت رفع میشد دوباره میزد یه سری لایه بردار دادن اونم موقت بود 

کبدمم سالم بود تو آزمایشا و سونوگرافی جدیدا رفتم طب سنتی میگن از گرمی و داغی کبدت هست و حجامت برام چند جلسه قرار دادن یه جلسه رفتم حالا نمیدونم خوب میشم یا نه میخوای شما هم امتحان کن 

بعد گفت بین صبحونه و نهار و بین نهار و شام دمنوش ختمی و بابونه بخورم و بزنم جای کهیرا حالا نمیدونم چی میشه ولی گفتم این راه هم برم 

چند سال پیش کهیر زدم و هرکارس کنم خوب نشد. یادمه رفتم اب دریا شمال شنا کردم دو سه روز پشت سر هم خیلی بهتر شدم

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.