2777
2789
عنوان

زندگی مشترک و مشکلات

243 بازدید | 23 پست

سام خانما من چندسال هازدواج کردم و هرموقعه با شوهرم بحثم میشه همه میگن من مقصرم و زود عصبی میشم و جوشیم مثلا دوران عقد شوهرم باخانوادش رفتن اینه شمعدون عروسی رو گرفتن بعد خرید ب من گفتن یا همیشه باید باخانوادش میرفتیم مهمونی و بیرون یادم نمیاد باشوهرم رفتم باشم بیرون تنهایی خب این چیزا منو عصبی میکرد یا اینک هرچی ب شوهرم میگفتم سریع ب خانوادش میگفت ویااینک گاهی اوقات کجنشی چیزی باشه یا مراسم عزا من تنها میرم وشوهرم کارشو بهونه میکنه و نمیاد منم ب کسی چیزی نمیگم امااگ من حوصله نداشته باشم برم تو فامیلاش  ابرو منو میبره و عوا درست کنه ب نظر شما من مقصرم

بنظر من شوهرت ی مرد لوس بچه ننس 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند ساله ازدواج کردی و تو این موضوع ها به تفاهم نرسیدین؟ چجور دووم آوردین؟ هر مراسمی که باشه وقتی کارشو بهانه میکنه نباید میرفتی مگر خیلی خیلی مهم بوده باشه باید همون اول رو حرفت محکم میموندی ....یا هر حرفی میزنی به خانوادش میگه چرا همون اول متوجه کاره اشتباهش نکردی ؟ 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
چند ساله ازدواج کردی و تو این موضوع ها به تفاهم نرسیدین؟ چجور دووم آوردین؟ هر مراسمی که باشه وقتی کا ...

بعضیا هیچوقت نمیفهمن یا نمیدونم خودشونو میزنن به نفهمی هرچقدم ک توضیح بدی...

چند ساله ازدواج کردی و تو این موضوع ها به تفاهم نرسیدین؟ چجور دووم آوردین؟ هر مراسمی که باشه وقتی کا ...

الان میشه ۳سال میدونید همه میگن من مقصرم چون این چیزا عصبیم میکنه هرچیم میگم میگن اون حق داره تو حتما یکاری میکنی 

من بودم   جرش میدادم چیزی بدون حضور من بخره  قبول نمیکردم

میگه من باید میخریدم چکار ب تو داره وبا سلیقه خواهرشو باباش خریده سرویس عروسیمونو ی چیز ریز ک گوشواره هاش بچگونه بود ب انتخاب باباش خریده بود بعد ب من گفت من انتظار طلای سنگین و زیادو نداشتم ولی چیزای ک مربوط ب من میشدو دوست داشتم خودم باشم گاهی اوقاتم یاد اوری میکنم بهشون ولی نمیدونم درسته یان این کارم

میگه من باید میخریدم چکار ب تو داره وبا سلیقه خواهرشو باباش خریده سرویس عروسیمونو ی چیز ریز ک گوشوار ...

فعلا بچه نیار تا تکلیفت معلوم شه..بچه بیاری حتی تو تربیت بچه هم دخالت میکنن و حتی دیگه اختیار بچت رو هم نداری،‌به خونوادت بگو مشاوره هم برو که این زندگی ادامه بدی یا نه،، اگه قابل اصلاح باشه میگن اگه نه که میگن به صلاح نیست

فعلا بچه نیار تا تکلیفت معلوم شه..بچه بیاری حتی تو تربیت بچه هم دخالت میکنن و حتی دیگه اختیار بچت رو ...

بچه ک دارم یکسالشه سه ما ه که ازدواج کرده بودم خیلی رو مخ بودن واسه بچه ک شوهرمم خیلی تحت تاثیرشون بود ‌ولی من مخالف بودم تا اینک با دخترشون خونه خریدن

وقتی اومدن خواستگاری من گفتن واسه پسرشون خونه میخرن بعد رفتن با دخترشون خریدن شوهرمم واسه همین ازشون دورشد اخلاقش،بهتر شددیگ خبر نمیبرد گفتم حتما تغییر کرده بعد ک حامله شدم ۶ماهم بود ک خانوادش گفتن اگ بیای واست خونه میخرم شوهرمم خونه رو فسخ کرد رفت پیششون دوران بارداریمو توی اتاق ک ن درداشت ن پرده زندگی کردم اخرشم نشدک خونه بگیرن تازه واسه زایمانمم کرفتم پیش مامانم ناراحت بودن ک چرا پیش خودشون نموندم و بماند کاین ۶ماه شوهرم چقدر بی محلی میکرد بهم حتس خونمم ک جدا شد تا دوسه ماه اول نمیذاشت خونه بمونم ب زور منو میبرد خونه مامانش و مامان بزرگش

بچه ک دارم یکسالشه سه ما ه که ازدواج کرده بودم خیلی رو مخ بودن واسه بچه ک شوهرمم خیلی تحت تاثیرشون ب ...

ای باباااا،نمیشه توهم بیشتر پیش خونواده خودت باشی..بهش بگو ترو مامانت هنوز از شیر نگرفتت،منکه خانومم ضعیفتر م تونستم جدا بشم ولی توکه مردی نه،منم نمیتونم با مرد بچه ننه که چسبیده به شیر مامانش بمونم،بچرو بهونه کن بگو دوسداره بره خونه مامانم بیشتر پیش خونواده خودت باش.