2777
2789
عنوان

اگه با خانواده همسر...

136 بازدید | 12 پست

یک سالی میشه  بابت یک سری مسایل  رفت و آمد نمیکنم، حالا مراسم دعوتیم که اونا هم  هستن...

شما تو  این شرایط چطور رفتار میکنید....

نمیخام ببینمشون...😬 و باهاشون چشم تو چشم بشم..

خیلی باعث ناراحتیم شدن قبلا...

از یک طرف هم دوست دارم برم به این جشن اما کاش اینا نبودن🥴

شما بودین چکار میکردین

من خودم درکل هیچ وقت نه قهر میکنم نه اجازه میدم کاری کنند که دلخور شم پس از این مشکلات ندارم نظری هم ندارم

همیشه فکرم اینکه منم پسر دارم و قرار فردا مادرشوهر باشم 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تالار باشه نسبتا راحتی 

ولی خونه سخته

بیشتر ذهنت درگیر اونا میشه که چیکار میکنن 

از مراسم چیزی متوجه نمیشی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
من خودم درکل هیچ وقت نه قهر میکنم نه اجازه میدم کاری کنند که دلخور شم پس از این مشکلات ندارم نظری هم ...

حتما مادر شوهر  خوبی میشین

کسی از بد بودن به جایی نرسیده.. مثه مادر همسر من

که  همه رو فراری میده از دور خودش...

من خودم درکل هیچ وقت نه قهر میکنم نه اجازه میدم کاری کنند که دلخور شم پس از این مشکلات ندارم نظری هم ...

گیر آدم بد نیفتادی عزیزم

آخر مهارت‌های زندگی هم باشی زهر خودشو میریزه

واقعا با بعضیا نمیشه ادامه داد

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
خیلی ریلکس رفتار میکردم جلو بقیه که انگار اتفاقی نیوفتاده ولی پیششونم نمیشستم و خوش میگذروندم به خود ...

نگاهاشون😬

که انگار هی میپان تو رو و زیر  نظر  دارن

اه خیلی حس معذب و  مضخرفیه...

گیر آدم بد نیفتادی عزیزم آخر مهارت‌های زندگی هم باشی زهر خودشو میریزه واقعا با بعضیا نمیشه ادامه د ...

اخ گل گفتی..

نمیدونم  این بشر  ازاین  حجم حسادت و  بدجنسی، دورویی چی عایدش میشه... چی میشد خدا ی مادر شوهر عاقل، با درک، باشخصیت  نصیبم میکرد...

حتما مادر شوهر  خوبی میشین کسی از بد بودن به جایی نرسیده.. مثه مادر همسر من که  همه رو ف ...

مادرشوهر خدابیامورز من دقیقا مثل هو بامن برخورد میکرد و همیشه پشت سر من حرف میزد من آخرین عروسش بودم به مرحله ای رسید بود که همه ارتباطشون با من قطع کردن ولی من پیش وجدان خودم راحتم که کار اشتباهی نکردم به جز یک بار که اونم بعد از دلش در آوردم 

بنده خدا خیلی شوهر منو دوست داشت ما باهم زندگی میکردیم هر وقت شوهرم به من توجه میکرد و به من محبت میکرد خیلی ناراحت میشد همیشه دوست داشت خودش برای پسرش غذا درست کنه و خواهرها و برادرهای شوهرم فکر میکردن من کار نمیکنم و اون پیرزن مجبور به کار کردن میکنم

یبار تصمیم گرفتم قبل از اینکه بلندبشه برای غذا پختن 

من ساعت ۴شام گذاشتم فرداش ۲ بلند شد ۱۲ شام گذاشتم فرداش ۱۰ بلند شد شام گذاشت😅😅😅 جالب همون روز هم قرار بود کل خانواده دور هم جمع بشن وقرار بود بیان خونه ما وقتی جاریهام برای کمک اومدن دیدن شام حاضر گفتن چرا از الان گفتم با مامان مسابقه گذاشیتم ببینیم کدوم زودتر شام میذاریم که مامان برنده شد همه از خنده اشکشون درومده بود 🤣🤣🤣🤣

عزیزم اینارو تعریف کردم که بدونی توی همه خونه ها این مشکلات هست ولی خود شما باید کاری کنی که باز از همون ناراحتی شاد باشی و کاری نکنی که فردا پشیمون بشی هرچقدر نامهربان ولی کسایی هستند که شوهرت دوستشون داره واز دوریشون رنج میبره

۴سال پدر همسرم فوت کرده و ۲سال مادرش فوت کرده و من از سال ۹۲ با همین پدرشوهر و مادر شوهرم توی یک خونه بدون اتاق زندگی کردم 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
گیر آدم بد نیفتادی عزیزم آخر مهارت‌های زندگی هم باشی زهر خودشو میریزه واقعا با بعضیا نمیشه ادامه د ...

چرا اتفاقا مشکلات منم زیاد بود ولی با قهر و دوری و کینه حلش نکردم